26 / 04 / 2024

Antalya Alacasu-Phaselis Tüneli inşaatında son durum!

Antalya Alacasu-Phaselis Tüneli inşaatında son durum!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kemer - Kumluca arasındaki, Alacasu-Phaselis Tüneli şantiyesini ziyaret etti. Uslu, gece vardiyasında çalışanlarla sohbet edip birlikte çay içti.



AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kemer - Kumluca arasındaki, Alacasu-Phaselis Tüneli şantiyesini ziyaret etti. Uslu, gece vardiyasında çalışanlarla sohbet edip birlikte çay içti. Uslu, bölgede devam eden projeler tamamlandığında Türkiye'nin en güzel turizm destinasyonları ve Türkiye'nin en verimli tarım vadilerinin Antalya ve Muğla ekseninde birbirine bağlanacağını söyledi.


BÖLÜNMÜŞ YOL HEDEFİ

Bölgedeki hedeflerinin Antalya'dan Kumluca, Finike, Demre, Kaş ve Kalkan'a bölünmüş yol ile ulaşmak olduğunu anlatan Uslu, "Kemer - Kumluca arasındaki,1300 m'lik Alacasu- Phaselis Tüneli çalışmalarında 1000 m'ye ulaşıldı. Çift tünellerin hem girişlerinde hem de çıkışlarında 24 saat esasıyla çalışmalar devam ediyor" dedi. Uslu Finike-Demre arasını tünelle geçecek Finike-Kaş-Kalkan yolunda proje çalışmalarında sona gelindiğini müjdeleyerek "İnşallah kısa sürede Yatırım Programı'na alınacak ve ilk kazmayı vuracağız" diye konuştu.


Sabah


Geri Dön