16 / 04 / 2024

Antalya Alacasu-Phaselis Tüneli inşaatı ne zaman bitecek

Antalya Alacasu-Phaselis Tüneli inşaatı ne zaman bitecek

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kemer - Kumluca arasındaki, Alacasu-Phaselis Tüneli şantiyesini ziyaret etti. Uslu, gece vardiyasında çalışanlarla sohbet edip birlikte çay içti.

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde!

Antalya-Burdur karayolu üzerine yapılması planlanan Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çamyuva-Phaselis Tüneli'nin akıbeti meclis gündeminde!

Antalya'da bulunan Çamyuva-Phaselis Tüneli'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alacabel Tüneli 2019'da hizmete açılacak!

Antalya-Konya karayolu üzerinde yapım çalışmaları devam eden 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli, Toroslarda kış aylarında etkili olan tipi ve buzlanma nedeniyle yaşanan çileli yolculuğa son verecek.

Alacabel Tüneli 2019'a kadar tamamlanacak!

Antalya-Konya karayolu üzerinde inşa edilen Alacabel Tüneli'nin çalışmaları tam gaz devam ediyor. Tünelin 2019'a kadar tamamlanması planlanıyor...

Göcek Tüneli'ne ilişkin 4 soru mecliste!

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Muğla'yı Fethiye ve Antalya'ya bağlayan Göcek Tüneli'nin geçiş ücretine ve ikinci tünelin ne zaman açılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Demirkapı Tüneli'nde ışık göründü!

Antalya İbradı Akdağ'da inşa edilen Demirkapı Tüneli'nde sona geliniyor. 5 kilometrelik tek tüp şeklinde yapılan proje Konya ve Antalya'yı birbirine bağlıyor.

Antalya Alacasu-Phaselis Tüneli inşaatında son durum!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kemer - Kumluca arasındaki, Alacasu-Phaselis Tüneli şantiyesini ziyaret etti. Uslu, gece vardiyasında çalışanlarla sohbet edip birlikte çay içti.

Konya Alacabel Tüneli 3 ayda tamamlanacak!

Seydişehir- Antalya karayolu üzerinde yapımına başlanan 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli için yapım çalışmaları sürüyor.

Denizli Honaz Tüneli 2018'de açılacak!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, ''Antalya ve Muğla ile olan araç trafiğini rahatlatacak Honaz Tünelleri'nin bitmesi için 4 taraftan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Süreci iyi yönetirsek 2018 yılında tüneli bitirme imkanımız olur.'' dedi.

Demirkapı Tüneli ne zaman açılacak?

İç Anadolu'yu Akdeniz'e en kısa güzergahtan bağlayacak olan Gembos güzergahlı Yeni Konya-Antalya Karayolu'nda yol yapım ve 5 kilometre uzunluğundaki Demirkapı Tüneli çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Honaz Dağı Tüneli 2016'da açılacak!

Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Denizli-Antalya Çevre Yolu Projesi'nin en önemli ayağı olan Honaz Tüneli inşaatında incelemede bulunup, yetkililerden bilgi aldı.

Demirkapı Tüneli'nin inşaatı 2016 yılının sonunda bitecek!

Konya'yı Antalya'ya bağlayacak Demirkapı Tüneli'nde çalışmalar hızla sürüyor. Tünel 2016 yılı sonunda trafiğe açıldığında 4 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçiş sağlayacak.

Antalya Alacasu-Phaselis Tüneli inşaatı ne zaman bitecek Haberi

Antalya Alacasu-Phaselis Tüneli inşaatı ne zaman bitecek

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kemer - Kumluca arasındaki, Alacasu-Phaselis Tüneli şantiyesini ziyaret etti. Uslu, gece vardiyasında çalışanlarla sohbet edip birlikte çay içti. Uslu, bölgede devam eden projeler tamamlandığında Türkiye'nin en güzel turizm destinasyonları ve Türkiye'nin en verimli tarım vadilerinin Antalya ve Muğla ekseninde birbirine bağlanacağını söyledi.


BÖLÜNMÜŞ YOL HEDEFİ

Bölgedeki hedeflerinin Antalya'dan Kumluca, Finike, Demre, Kaş ve Kalkan'a bölünmüş yol ile ulaşmak olduğunu anlatan Uslu, "Kemer - Kumluca arasındaki,1300 m'lik Alacasu- Phaselis Tüneli çalışmalarında 1000 m'ye ulaşıldı. Çift tünellerin hem girişlerinde hem de çıkışlarında 24 saat esasıyla çalışmalar devam ediyor" dedi. Uslu Finike-Demre arasını tünelle geçecek Finike-Kaş-Kalkan yolunda proje çalışmalarında sona gelindiğini müjdeleyerek "İnşallah kısa sürede Yatırım Programı'na alınacak ve ilk kazmayı vuracağız" diye...