25 / 04 / 2024

Antalya Altınkaya'ya yeni altyapı!

Antalya Altınkaya'ya yeni altyapı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASAT ekipleri Altınyaka Mahallesi’nin 20 yıllık içme suyu sorununu çözdü. Demirciler yaylasından getirilen 17 kilometrelik yeni su hattı mahalle halkına sevinç yaşattı.




Manavgat’a bağlı Altınyaka Mahallesi’nin 20 yıllık içme suyu çilesi tarih oldu. Bölgeye en son 20 yıl önce çekilen su hattından bugüne kadar sağlıklı su akışı sağlanamaması ve mahalle halkının şikayetleri üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASAT ekipleri, yeni bir hat inşa etti. Demirciler yaylasında bulunan kaynaktan 17 kilometrelik isale hattı ile mahalleye su getirildi. Altınyakalıların yılladır çektiği su çilesi, tarih oldu.

SUYU OLMAYAN MAHALLE KALMAYACAK

Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, “Daha önce İl Özel İdaresi’nin ulaşamadığı, yarım kalan, su hattı sıkıntısı yaşanan mahallelerin tek tek tespitini yapıyoruz ve içme suyu sorunlarını çözüyoruz. Manavgat’ta su sorunu yaşayan mahalle kalmayacak” dedi. Yıllar sonra su sorunlarının çözülmesinin sevincini yaşayan mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.



Antalya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön