25 / 04 / 2024

Antalya Avdan’a 5 yıldızlı köy konağı!

Antalya Avdan’a 5 yıldızlı köy konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi kazandırdı. Mimarisi ile vatandaşların beğenisini toplayan konak, mahallenin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek.



 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Korkuteli ilçesinin altyapı, kanalizasyon, yol gibi ihtiyaçlarını kısa sürede çözüme kavuşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçenin sosyal ihtiyaçlarına da cevap veriyor. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Avdan Mahallesi’ne vatandaşların kullanımı için modern bir köy konağı hayata geçirdi. Mahallelinin düğün, cenaze, toplantı gibi sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek köy konağı içerisinde 350 kişilik çok amaçlı salon, çocuk oyun alanı, iki adet gelin odası, yemekhane, mutfak, fırın ve muhtarlık ofisi yer alıyor.

 

Avdanlıların ortak evi olacak olan köy konağı projesi, mahallenin büyük bir eksikliğini giderecek. Yaklaşık olarak 1 milyon 420 bin TL'ye mal olan köy konağı, mahallelinin buluşma noktası olacak. Avdan sakinleri, yıllardır hayalleri olan bu hizmeti kazandırdığı için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti. 

 

 


Geri Dön