25 / 04 / 2024

Antalya 'daki TerraCity AVM'de kiralık yer kalmadı!

Antalya 'daki TerraCity AVM'de kiralık yer kalmadı!

Dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster 'ın mimarlık ofisi Foster+Partners imzalı projesini İstanbul Levent 'te hayata geçirmeye hazırlanan EriaPartners 'ın Antalya 'daki TerraCity AVM'sinde açılış için geri sayım başladı



Dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster 'ın mimarlık ofisi Foster+Partners imzalı projesini İstanbul Levent 'te hayata geçirmeye hazırlanan EriaPartners 'ın Antalya 'da inşasını tamamlamak üzere olduğu kentin en büyük alışveriş merkezi niteliğindeki TerraCity 'nin açılışı için geri sayım başladı.

Önümüzdeki Mayıs ayında açılması planlanan TerraCity 'de tüm mağazalar kiralandı, 150 mağaza ve 30 cafe ve restoran ile toplam 180 seçkin marka TerraCity 'de yerini aldı.

Antalya 'nın en büyük alışveriş merkezi TerraCity 'nin ulusal ve uluslararası mağaza zincirlerini ve dünyaca ünlü markaların birçoğunu ilk kez Antalyalılarla buluşturacak larını belirten yetkililer “EriaPartners tarafından 210 milyon dolarlık yatırım ile Antalya Lara 'da inşa edilen Terracity 'de 48 bin metrekare brüt kirlama alanı bulunuyor. Mayıs sonunda yapacağımız açılış ile birçok ünlü marka burada buluşacak ” diye konuştu.


Geri Dön