29 / 03 / 2024

Antalya Gülveren'de 137 aile modern evlerine kavuşacak!

Antalya Gülveren'de 137 aile modern evlerine kavuşacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından devam eden Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 137 aileye anahtar teslimi yapılacak. 



Antalya Kepez'de devam eden Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi hızla devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, projenin 12 ay içerisinde yüzde 97 seviyesine ulaştığını söyleyerek anahtar teslimlerinin de kısa zaman içerisinde başlayacağını belirtti. 

Antalya Gülveren de 137 aile modern evlerine kavuşacak!

Gecekonducu 137 hak sahibini, modern konut ve konforlu bir yaşamla buluşturacak olan Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerine ücretsiz verilecek 317 daireli ilk etabın yüzde 97'lik bölümü tamamlandı. 2020 yılında ilk kazmanın vurulduğu kentsel dönüşüm projesi, pandemi sürecine rağmen ara vermeden devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 12 aydır hummalı bir şekilde devam eden Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin çalışmalarını inceledi. Projenin hak sahiplerine ücretsiz verilecek 317 daireli ilk etabın bulunduğu modern ve konforlu daireleri inceleyen Başkan Tütüncü, çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden brif aldı.

BÖLGEYE OKUL MÜJDESİ 

Bina girişlerinden, otoparkına, merpenlerine, odalarına, banyolarına hatta çatısına kadar tüm bölgeleri gezen Tütüncü, titiz çalışmalarından dolayı yüklenici firmaya ve emeği geçen tüm çalışanlara da teşekkür etti. Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilk kazmanın geçen yıl vurulduğunu anımsatan Başkan Tütüncü, "Bugün projenin hak sahiplerine ücretsiz verilecek 317 daireli ilk etabını inceledik. Çalışmalar adeta ışık hızıyla ilerleyerek, 12 aylık süreçte yüzde 97 seviyesine ulaştı. Bu büyük bir başarı" dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Mahallesi'ne yüklenici firma tarafından bir de okul yapılacağını müjdeledi. 

İhalesi ev yapımı karşılığında arsa satış modeli şeklinde kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle gerçekleşen Gülveren Ketsel Dönüşüm Projesi, 65 bin 911 metrekare alanda 160 gecekonducu ve 137 hak sahibini kapsıyor. Bu proje ile 160 gecekondunun 40 yıla yakın yaşadığı mülkiyet sorunu da hızlı bir şekilde çözülmüş oldu. 
 
Kepez Aydoğmuş Mahallesi'ne imar ve parselasyon müjdesi!


Geri Dön