19 / 04 / 2024

Antalya Kemer’e ASMEK geliyor!

Antalya Kemer’e ASMEK geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASMEK kurs merkezlerini ilçelerde açmaya devam ediyor. Kemer eski Devlet Hastanesi yenilenerek, ASMEK’e dönüştürülüyor.




Türkiye’nin en büyük yaygın eğitim kurumlarından biri olan Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (ASMEK), Elmalı, Manavgat, Demre, Akseki, Alanya, Gündoğmuş gibi ilçelerden sonra Kemer’de de açılıyor. Kemer eski Devlet Hastanesi, Büyükşehir Belediyesi Bakım Onarım ekipleri tarafından yenilenerek, ASMEK’e dönüştürülüyor. 2016-2017 eğitim döneminde faaliyete girmesi hedeflenen ASMEK, Kemerlileri mesleki ve sanatsal kurslarla tanıştıracak. 

KREŞ VE SPOR SALONU DA YAPILIYOR

Kemerli vatandaşları ASMEK’le buluşturmakla da yetinmeyen Büyükşehir Belediyesi, eski devlet hastanesinin diğer iki binasını da yenileyerek kreş ve spor merkezi haline getiriyor. Bakım ve onarımı yapılan, Kemerli minikler için duvarları rengarenk boyanan kreş, yeni dönemde faaliyete geçecek. Sağlıklı yaşama büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, binanın bir bölümünü de spor merkezi olarak düzenliyor. Merkez tamamlandığında Kemerlilere fitness ve çeşitli spor dallarında ücretsiz hizmet verecek.



Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön