25 / 04 / 2024

Antalya Kepez 2015'te 37 proje kazandı!

Antalya Kepez 2015'te 37 proje kazandı!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2015'te Kepeze altın yılını yaşattı. Bu yıl içerisinde 37 ayrı projeyi Kepez'e kazandırdı.



Kepez'in, 2015'de açılış ve temel atma törenleriyle adeta başı döndü. Başkan Hakan Tütüncü de hizmet başarısını 2015'te zirveye taşıdı. Belediye basın merkezinden verilen bilgi de Başkan Tütüncü, geçtiğimiz yıl Kepez'i, merkezi idare ve belediye işbirliği ile 37 ayrı proje ile buluşturdu. 19 projenin temeli atılırken, 16 eserin açılışı yapıldı. 2015'te Akdeniz bölgesinde bir ilk olan Antalya Bilim Merkezi'nin protokolü de imzalandı. Özellikle 2015'in son çeyreğinde Kepez, her hafta bir açılış ve temel atma törenine ev sahipliği yaptı. 


2015'in en iyi projesi Dokuma 

Başkan Hakan Tütüncü'nün, 2015'te Antalya armağan ettiği en önemli eserin ilk sırasını Dokuma Fabrikası aldı. Dokuma Fabrikası'nın halka açılması çalışmasının 1. etabında yer alan 70 dönümlük kent parkı tamamlanarak hizmete açıldı. Böylece Tütüncü, Dokuma'yı halka açma sözünü yerine getirdi. 


228 dönümlük kent parkı 

Tütüncü'nün, 2015'te diğer önemli projesi ise 228 dönümden oluşan Kepez ParkOrman oldu. Eğlence, spor ve maceraya dönük ünitelerin olduğu çevreci bir yatırım Kepez ParkOrman, alternatif turizm imkânlarıyla da Antalya'nın cazibe noktası olacak. 


Eğitim, sağlık, güvenlik hizmeti 

Başkan Hakan Tütüncü, 2. beş yıllık dönemi için Kepezlilerle söz verdiği 70 proje içerisinde yer alan merkez camii, açık yüzme havuzu, semt spor sahaları, huzur evi gibi eserleri de 2015'te Kepez'e kazandırdı. Tütüncü, 2015'te, bilgi evi, etüt merkezi, aile sağılığı merkezi yatırımlarına da imza attı. Kepez Belediyesi ve merkezi idare işbirliği ile ilçe yeni okul binaları, polis merkezi, 112 acil istasyonu hizmetleri de getirildi. 


1 .döneminde iz bırakan eserler 

Başkan Tütüncü, 1. beş yıllık hizmet döneminde ise Erdem Bayazıt Kültür Merkezi, Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu, Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu, Kent Ormanı, Seyir Terası gibi Antalya'nın ihtiyaçlarına da cevap veren vizyon projeleri de gerçekleştirmişti. 



Antalya İleri


Geri Dön