25 / 04 / 2024

Antalya Kepez Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Antalya Kepez Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Göçerler Mahallesi'ne yapılacak olan şehir hastanesinin 1000 olan yatak kapasitesinin 1500'e çıkarıldığını açıkladı.



Antalya'nın Kepez ilçesi dev sağlık yatırımlarıyla Antalya'nın sağlık üssü oluyor. Sütçüler bölgesinde Türkiye'nin ilk akıllı ve engelli dostu hastanesi olan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımında sona gelindi. Ahatlı Mahallesi'nde 50 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin karkas inşaatı tamamlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün girişimleriyle ilçeye kazandırılan sağlık kampüsünün yapımı için de geri sayım başladı. 


KAPASİTE 1500'E ÇIKARILDI 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Göçerler'de 1500 dönümlük alan üzerine inşa edilecek sağlık kampüsünün 1000 olan yatak kapasitesinin 1500 çıkarıldığının müjdesini verdi. Çavuşoğlu, "Türkiye'nin her yerinde şehir hastanesi kuruyoruz. Antalya'mıza da şehir hastanesi kuruyoruz. Kepez'e inşa edilecek olan şehir hastanesinin ihalesi de yakın bir zamanda yapılacak" diye konuştu. 


İMAR VE YOLLAR TAMAM

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Büyükşehir Belediyesi ile sağlık kampüsünün inşa edileceği arazinin her türlü imar planını yaptıklarını ve imar planlarının kesinleştiğini aktardı. Başkan Tütüncü, dev tesisin çevresindeki kapalı olan imarlı yolları da ulaşıma açtıklarını ifade etti. Göçerler'e ve çevresine prestij kazandıracak sağlık kampüsünde genel hastane, kalp damar hastalıkları hastanesi, onkoloji hastanesi, psikiyatri hastanesi ve rehabilitasyon hastanesi olacak.


Sabah Akdeniz


Geri Dön