19 / 04 / 2024

Antalya Kepez-Santral projesinde hafriyat çalışmaları başladı!

Antalya Kepez-Santral projesinde hafriyat çalışmaları başladı!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi Kepez-Santral projesinde hafriyat çalışmaları başladı




Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketi ANTEPE inşaat tarafından yürütülen, yeni nesil kentleşmenin en güzel örneği olan Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar son sürat devam ediyor. Dev projede inşaat şantiyelerin kurulmasının ardından, öncelikli olarak hak sahiplerine teslim edilecek konutların temelleri kazılmaya başladı. Ekipler, hak sahiplerine yapılacak binalar için yoğun bir hafriyat çalışması yürütüyor. İş makineleri, proje alanında hummalı bir şekilde temel kazı çalışması yapıyor.


ALT YAPIDA SONA GELİNDİ


Avrupa Birliği (AB) Ufuk 2020 programından 5 milyon Avro hibe alan dev projenin etrafını çevreleyen 5 bin metrelik pano ve çit çalışması tamamlandı. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının ise ay sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Çağdaş mimarisi, sosyal ve çevreci unsurları ile ön plana çıkan proje, alt yapı çalışmaları ile de Türkiye’ye örnek teşkil ediyor.



DÜNYA ÇAPINDA BİR PROJE


Kepez-Santral mahallelerinde dünya çapında bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçirilecek. Meydanları, göletleri, müzeleri, yeşil alanları, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane, pazar alanlarıyla Antalya, son derece modern ve konforlu bir yaşam alanına kavuşmuş olacak. 


Geri Dön