19 / 04 / 2024

Antalya Kepez'de 2.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Antalya Kepez'de 2.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Kepez Muratpaşa Mahallesi'nde 1.231 metrekarelik alanda 2 milyon 163 bin 850 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihalesi 4 Kasım 2014 Salı günü saat 14:00'te yapılacak...




Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:


Aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz, üzerine 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereği kapalı teklif usulü ile Vakıflar Meclisinin 05.05.2014 tarihli ve 21491294-050.01-225/187 sayılı kararı gereği Kat Karşılığı İnşaat yaptırılmak üzere ihale edilecektir.

İli                                            :  Antalya

İlçesi                                       :  Kepez

Mahallesi                                :  Muratpaşa

Ada No                                   :  408

Parsel No                                :  17

Yüzölçümü                             :  1.231,00 m2

Vasfı                                       :  Bahçe

Muhammen İnşaat Bedeli       :  2.163.850,00,-TL (İkimilyonyüzaltmışüçbinsekizyüzelli Türk Lirası) (Bu bedel inşaat maliyeti tutarıdır.)

Geçici Teminat                        :  64.915,50,-TL

(AltmışdörtbindokuzyüzonbeşTL. Elli Kr.)

(Bu bedel muhammen bedelin %3’ünü teşkil etmektedir.)

İhalenin Yeri                           :  Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü Haşim İşcan Mahallesi, Atatürk Caddesi, Vakıf İşhanı Kat: 1 Muratpaşa/ANTALYA

İhale Tarih ve Saati                 :  04.11.2014 Salı günü saat 14:00

İşin Konusu : Yukarıda özellikleri belirtilen mülkiyetleri Muratpaşa Vakfına kayıtlı, Antalya İli, Kepez İlçesi, Muratpaşa Mahallesinde bulunan, tapuda 408 ada 17 parsel nolu, toplam 1.231,00 m² alanlı taşınmaz;

1 - Söz konusu yapılacak inşaattan en az 21 nolu depolu dükkan, 22 nolu depolu dükkan, 3,7,8,12,15 nolu daireler ve 16 nolu dubleks dairenin vakfına verilmesi,

2 - 3194 sayılı İmar Kanunu gereği olması halinde terk edilecek kısımların yasal sınırlar içerisinde bila bedel terk edilmesi, imar durumu veya başka herhangi bir nedenle avan projede iyileşme olması halinde ihale oranında vakfına yansıtılması,

3 - İş uhdesinde kalan yüklenici tarafından tüm masrafları karşılanarak taşınmazın terk ve diğer imar işlemlerinin yapılması, uygulama projelerinin hazırlanması, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli izin, görüş ve onayların alınması, bu izin, görüş ve onaylar doğrultusunda imalatın yapılması,

4 - Mimari avan proje bedelinin Mimarlar Odasınca belirlenecek tarifeden fazla olmamak üzere proje müellifine ihale uhdesinde kalan istekli tarafından def’aten ödenmesi,

5 - Paylaşım dışı kalan yer ve alanların tapuda ortak alan olarak gösterilmesi,

6 - Uygulama projelerinde 21 ve 22 nolu dükkanlara ait 2. Bodrum kattaki depo yerlerinin alan kaybı olmaksızın birleştirilebilmesi mümkün olacak şekilde düzenleme yapılması ve dükkanlardan birinde depo katına inecek yük asansörü kuyusu bırakılması,

şartlarıyla üzerine kat karşılığı inşaat yaptırılmak üzere ihaleye çıkarılmıştır.

1 - Şartnameler ve tüm ekleri mesai saatleri içerisinde Haşim İşcan Mahallesi, Atatürk Caddesi, Vakıf İşhanı Kat:1 ANTALYA adresinde bulunan Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü hizmet binasında görülebilecek ve/veya temin edilebilecektir. İrtibat için: Tel: 0 242 244 13 94-95 Faks: 0242 248 96 44

2 - İhale, yukarıda belirtilen gün ve saatte Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü hizmet binasında toplanacak olan ihale komisyonu huzurunda yapılacaktır.

3 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için, ihale şartnamesinin 5. maddesine göre hazırlayacakları tekliflerini aynı şartnamenin 6. maddesi doğrultusunda yukarıda belirtilen ihale tarih ve saatine kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü İhale Komisyonu Başkanlığına imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.

4 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında dış zarf ile birlikte sunmaları gerekmektedir.

Dış zarf aşağıdaki belgeleri içerecektir.

a) Şekli ve İçeriği şartnamenin 5. maddesine uygun olarak isteklilerin hazırlayacağı, şartname eki örneğine uygun teklif mektubu ve teklifini belirtir pay puan cetvelini koyacakları iç zarf,

b) Türkiye’de tebligat için adresi beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresini gösteren imzalı belge.

c) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi.

c.1. Gerçek kişi olması halinde, ihale yılı içerisinde alınmış Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

c.2. Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ihaleye ilişkin ihale yılı içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge.

d) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

d.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli İmza Beyannamesi,

d.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

e) İstekli adına vekâlet edilmesi halinde, istekli adına teklifte bulunacak vekilin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

f) 64.915,50,-TL tutarında 2886 sayılı Yasaya uygun alınmış, limit içi, süresiz geçici teminat mektubunu veya Bölge Müdürlüğümüzün Vakıflar Bankası Antalya Merkez Şubesindeki TR**********************53 nolu hesabına yatırılmış ve işin adının açıkça belirtilmiş olduğu geçici teminat banka dekontu.

g) İsteklilerin ortak girişim olması halinde şartname eki örneğine uygun noter tasdikli ortak girişim beyannamesi.

h) Muhammen bedelin en az %10’u kadar kullanılmamış nakit kredisi veya teminat kredisini gösterir ekli örneğine uygun banka referans mektubu ve eki teyit yazısı. Banka referans mektubu ihale tarihinden önceki üç ay içinde düzenlenmiş olması gerekir.

ı) Muhammen bedelden az olmamak üzere ihale tarihi itibarı ile geçerli olan Bayındırlık ve İskan Bakanlığından alınmış en az (B) grubu müteahhitlik karnesi veya son onbeş yıl içerisinde bina inşaat işlerine ait 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu veya 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında alınmış İş Deneyim Belgesi veya ilgili Belediyeden istekli adına verilen bina inşaatı işine ait Yapı Kullanma İzin Belgesi veya ilgili Belediyeden alınmış bina inşaatına ait İş Bitirme Tutanağı ve eki İnşaat Ruhsat Belgesinin aslı veya noter tasdikli sureti veya idarece “aslı idarece görülmüştür” yapılmış sureti.

i) İhale yılı içerisinde ilgili vergi dairesinden alınmış, isteklinin vergi borcu olmadığını gösterir belge (aslı veya noter tasdikli sureti)

j) İhale yılı içerisinde S.G.K.’dan alınacak, prim borcu olmadığına dair belge (aslı, noter onaylı sureti veya e-Borcu Yoktur Belgesi)

k) İhale konusu taşınmazların yerinde görüldüğüne dair teklif sahibinin şartname eki örneğine uygun yazılı beyanı.

l) Şartname eki örneğine uygun Teknik Personel Taahhütnamesi.

(Ortak girişimlerde her bir ortak ayrı ayrı (b), (c), (d), (e), (ı), (i) ve (j) bentlerindeki belgeleri vermek zorundadır.)

Yukarıda sayılan belgeler dış zarfın içerisine konulduktan sonra zarf kapatılıp üzerine isteklinin adı ve soyadı, ticaret unvanı ile açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılarak en geç ihale tarih ve saatine kadar ihale komisyonu başkanlığına verilmek zorundadır.

5 - Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

6- Bu iş için yapılmış olan tüm ilan bedelleri, vergiler dahil tüm giderler ihale üzerinde kalan istekli tarafından sözleşme yapılmadan önce defaten ödenecektir.

7 - İdare ihaleyi yapıp-yapmamakta serbesttir.

İlan olunur.

8888/1-1


Geri Dön