17 / 04 / 2024

Antalya Kepez'deki 3 semt pazarının imar planı tamam!

Antalya Kepez'deki 3 semt pazarının imar planı tamam!

Antalya Kepez'de son üç ayda 3 semt pazarı sokak pazarı olmaktan kurtarıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "İkinci etapta bu semt pazarları, kapalı semt pazarına dönüştürülecek" derken "Hem esnafımız kazanacak, hem de alışveriş eden kazanacak" dedi.



Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü sokak pazarı olmaktan kurtarılan 3 pazaryeri ile ilgili şu bilgileri verdi: 

"Bu pazarlardan biri Erenköy Esentepe pazarıydı. Çarşamba günleri kurulan bu pazar yerinin mahalle içindeki hali içler acısıydı. Söz vermiştik, meclisimizde imar planlarını yaptık, Fen İşleri Müdürlüğümüz gereken düzenlemeyi yaptı ve şu an itibariyle pazar yeni yerine taşınmış durumda. Demirgül pazarının da sorunlarını ortadan kaldıracağız demiştik. Şimdi fevkalede nitelikli, yaklaşık 6 bin metrekarelik pazar alanını tamamlamış durumdayız. Önümüzdeki günlerde hizmete alacağız. Üçüncü Mehmet Akif Mahallesi pazar yerimizdi. Mehmet Akif Mahalle sakinlerinin yanı sıra Sütçüler Mahallesi sakinlerine hizmet veren bu pazar yeri de son derece kötü bir sokak pazarı halindeydi. Oradan kurtardık. Sokak pazarlarının tamamını kaldırmaya dönük atmış olduğumuz adımlar geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de devam edecek.



Antalya Akdeniz Gazetesi


Geri Dön