19 / 04 / 2024

Antalya Meltem'e 'Millet Bahçesi' yapılacak!

Antalya Meltem'e 'Millet Bahçesi' yapılacak!

AK Parti Antalya İl Başkanı Taş, Antalya Meltem Mahallesi'ne millet bahçesi yapılacağını açıkladı. Ertaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e seslenerek, boş lafları bırakıp icraat yapmasını söyledi.



AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, yerel bir televizyon kanalında açıklama yaptı. Seçimleri neden kaybedildiğini açıkladı, bundan sonra neler yapacaklarını söyledi. Sabah'ta bulunan habere göre, İbrahim Ertaş, "650 bin hemşehrimiz bize muhalefet görevi verdiği için bunu yerine getireceğiz. Bundan sonra yerelde nasıl muhalefet yapılacağını CHP, İP ve HDP'ye öğreteceğiz" şeklinde konuştu. Ayrıca, Ertaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e seslenerek, boş lafları bırakıp icraat yapmasını istedi. 

Meltem Mahallesi'nde 'Millet Bahçesi' yapılacak

Büyükşehir'in el değiştirmesi ile bazı proje ve alanların durumu hakkında bilgilendiren Taş, Konyaaltı Sahil Antalya Yaşam Park'ının Büyükşehir Belediyesi'nde kalacağını söyledi. Kırcami İmar Planı hakkındaki dedikodulardan da bahseden Taş, bölgedeki imar yetkisinin Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi'nde olduğunu anlattı ve bölgedeki vatandaşları haklarını aramaya çağırdı. Taş, Meltem Mahallesi'nde 'Millet Bahçesi' yapılacak bölüme Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Menderes Türel'in açıkladığı projenin uygulanacağını söyledi.


Geri Dön