16 / 04 / 2024

antalya Millet Bahçesi projesi

antalya Millet Bahçesi projesi

AK Parti Antalya İl Başkanı Taş, Antalya Meltem Mahallesi'ne millet bahçesi yapılacağını açıkladı. Ertaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e seslenerek, boş lafları bırakıp icraat yapmasını söyledi.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’daki yıkılan stadyum alanı yerinde yapımını sürdürdüğü Millet Bahçesi çalışmalarında sona gelindi.

Antalya Millet Bahçesi şekilleniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’daki yıkılan stadyum alanı yerinde inşaatını sürdürdüğü millet bahçesi şekilleniyor.

Antalya Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin çeşitli kurulacağını müjdelediği 'Millet Bahçeleri’nden ilki Antalya’da tamamlanacak.

Menderes Türel'den Millet Bahçesi müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyalılara millet bahçesi müjdesi verdi.

TOKİ Muratpaşa Millet Bahçesi’nin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi’nin ihales dün yapıldı.

Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ bu ay 4 yeni millet bahçesi için ihaleye çıkıyor!

Türkiye genelinde millet bahçesi projeleri için çalışmaları hızlandıran TOKİ; Antalya, Sinop ve Ankara'da hayata geçireceği millet bahçeleri projeleri için ihale gerçekleştirecek. 

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi 26 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesini 26 Ağustos tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Antalya Kepez'e millet bahçesi müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırılacak yeni yeni eserler ve projeler kapsamında ilçeye yeni millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kaş Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Antalya İli, Kaş İlçesi, Kınık/ Göçebeler Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

Kaş Millet Bahçesi 11 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Antalya İli, Kaş İlçesi, Kınık/ Göçebeler Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Antalya Millet Bahçesi ihalesi 11 Aralık'ta!

Antalya İli, Kaş İlçesi, Kınık/ Göçebeler Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Antalya Serik Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya’nın Serik ilçesinde 63 bin metrekarelik alanda kurulacak Serik Millet Bahçesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

Antalya Serik Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Antalya İli, Serik İlçesi, Cumali ve Merkez Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Antalya'ya millet bahçesi müjdesi!

Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmeler gerçekleştiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'ya Millet Bahçesi müjdesi verdi.

Antalya Aksu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Antalya İli Aksu İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

antalya Millet Bahçesi projesi Haberi

antalya Millet Bahçesi projesi

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, yerel bir televizyon kanalında açıklama yaptı. Seçimleri neden kaybedildiğini açıkladı, bundan sonra neler yapacaklarını söyledi. Sabah'ta bulunan habere göre, İbrahim Ertaş, "650 bin hemşehrimiz bize muhalefet görevi verdiği için bunu yerine getireceğiz. Bundan sonra yerelde nasıl muhalefet yapılacağını CHP, İP ve HDP'ye öğreteceğiz" şeklinde konuştu. Ayrıca, Ertaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e seslenerek, boş lafları bırakıp icraat yapmasını istedi. 

Meltem Mahallesi'nde 'Millet Bahçesi' yapılacak

Büyükşehir'in el değiştirmesi ile bazı proje ve alanların durumu hakkında bilgilendiren Taş, Konyaaltı Sahil Antalya Yaşam Park'ının Büyükşehir Belediyesi'nde kalacağını söyledi. Kırcami İmar Planı hakkındaki dedikodulardan da bahseden Taş, bölgedeki imar yetkisinin Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi'nde olduğunu anlattı ve bölgedeki vatandaşları haklarını aramaya çağırdı. Taş, Meltem Mahallesi'nde...