19 / 04 / 2024

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’daki yıkılan stadyum alanı yerinde yapımını sürdürdüğü Millet Bahçesi çalışmalarında sona gelindi.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye’de bir ilke imza atarak Işıklar’daki eski stadyumu yeşil alana dönüştürmek üzere yıktı.Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, eski stadyum alanında inşaatına başlanan Millet Bahçesi Projesi’nde sona yaklaşıldı. Proje kapsamında yer altında hayata geçirilen otopark hizmete hazır hale geldi. Projede alt yapı çalışmaları ve betonarme imalatları da tamamlandı. Peyzaj ve meydan düzenlemesi ise son sürat sürüyor. 

Antalya yemyeşil bir alana ve müzelere kavuşacak

Antalya Millet Bahçesi, Antalya Kent Müzesi Projesi’nin yer aldığı Karaalioğlu Parkı ile bütünleşik olarak hizmet verecek. Proje ile tadilatı süren Kapalı Spor Salonu Kent Müzesi olacak. Tarihi Antalya Büyükşehir Belediye Binası, Belediye Müzesi olarak hizmet verecek. Restorasyon çalışmalarının tamamlandığı Fen İşleri ve Çevre Sağlığı binaları da farklı müzelere ev sahipliği yapacak. 


Geri Dön