23 / 04 / 2024

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi projesinde sona gelindi.



 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye’de bir ilke imza atarak Işıklar’daki eski stadyumu yeşil alana dönüştürmek üzere yıktı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, eski stadyum alanında inşaatına devam edilen Millet Bahçesi Projesi içerisindeki çalışmaların etap etap tamamlanmasıyla proje tüm görsel güzelliğiyle meydana çıktı. 


Efsane tribüne gölgelik çalışması 

Proje kapsamında yer altında inşa edilen 3 katlı otopark da inşa edildi. 73 metre çapındaki ışıklı süs havuzu ile otopark üzerindeki kuru havuzun inşaatı tamamlandı ve test aşamasına getirildi. Nostalji olarak yeniden hayata geçirilen açık tribünün üst gölgelik çatı imalatı ise sürüyor. Önümüzdeki hafta da tribünün üst kaplama çalışması yapılacak.


Millet Kıraathanesi de hizmet verecek 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projeler arasında yer alan ‘Millet Kıraathanesi’ de proje kapsamında hayata geçecek. Millet Bahçesi Projesi kapsamında aynı alanda hizmet verecek olan Millet Kıraathanesi’nin de çelik imalatı inşası yapılıyor. Meydanı, parkları, sosyal ve kültürel alanları ile Antalya, yemyeşil bir yaşam alanına kavuşmuş olacak.


Geri Dön