25 / 04 / 2024

Antalya Millet bahçesi afet toplanma yeri de olacak!

Antalya Millet bahçesi afet toplanma yeri de olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada, 40 dönümlük alana Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak millet bahçesinin aynı zamanda afet toplanma yeri olacağını belirtti.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye binasında gerçekleştirdiği toplantıda, Muratpaşa Mahallesi'nde 100. Yıl spor alanındaki araziye yapılması planlanan millet bahçesiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Millet bahçesiyle ilgili konuyu dün AFAD toplantısında da gündeme getirdiklerini söyleyen Böcek, şu şekilde devam etti:

"Çevre ve Şehircilik Bakanımızı ziyaretimiz sırasında konuşmuştuk. Millet bahçesi yapılacak yere biz kent meydanı, aynı zamanda çok amaçlı katlı otopark, afet toplanma merkezi önermiştik. Sayın Bakanımız, 'Biz orayı yapalım, hem bütçe açısından size destek olmuş oluruz' dediler. Bu konuda toplanma merkezini doğru bulmuşlardı. 40 dönümlük alandaki afet toplanma merkezi ve millet bahçesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılmış olacak. Tamamı afet toplanma merkezi olacak."

 


Geri Dön