26 / 04 / 2024

Antalya Türkbeleni'ndeki işletmeler ihaleye çıktı!

Antalya Türkbeleni'ndeki işletmeler ihaleye çıktı!

Manavgat’ın akciğeri konumundaki Türkbeleni projesinde yer alan 2 Adet Kır Kahvesi, 2 Adet Kır Lokantası, 6 Adet Büfe-Kafe, Macera Parkı, Survivor Parkuru ve Amfi Tiyatro için ihale yapıldı.



Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı çevreci proje ile 2013'te çıkan yangının ardından yeniden küllerinden doğan 350 dönümlük Türkbeleni Projesi, yenilenen yüzüyle açılış için gün sayarken alan içerisindeki işletmeler de ihaleye çıktı.

5 firma katıldı

Bu kapsamda Türkbeleni Kent Ormanı D Tipi Mesire yeri içerisindeki 2 Adet Kır Kahvesi, 2 Adet Kır Lokantası, 6 Adet Büfe-Kafe, Macera Parkı, Survivor Parkuru ve Amfi Tiyatro işletmesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince açık artırma usulüne göre şartname esasları dahilinde kiraya verilmesine ilişkin ihale 4 Aralık Salı günü saat 10.00’dan itibaren farklı oturumlarda yapıldı. ilan.gov.tr’de ve yerel gazetede duyurulan ihaleye 5 şirket katıldı. Şeffaf bir ortamda yapılan ihalede 10 işletme 24 bin TL ile 66 bin TL arasında değişen muhammen bedellerle ihale edildi.  

Millet kahvesi

Antalya Büyükşehir Belediye Şirketi ANTEPE A.Ş’nin projesini hazırladığı, 30 milyon 400 bin liralık yatırım bedeli ile hayata geçirilen Türkbeleni Projesi içerisinde Millet Kıraathanesi de bulunuyor. 

Manavgatlıları kucaklayacak 

Antalya Manavgat’ın yeni çekim merkezi olacak olan 350 dönümlük Türkbeleni Mesire Alanı Projesi; meydanları, 60 metrelik dev Türk bayrağı, 2 bin kişilik amfi tiyatrosu, 1.5 kilometrelik yürüyüş ve koşu parkuru, spor sahaları,  yapay göleti, macera parkı, çocuk oyun alanları, 200 araçlık otoparkı, sosyal alanları ve yemyeşil doğasıyla Manavgatlıları kucaklayacak.
 


Geri Dön