26 / 04 / 2024

Antalya Türkbeleni projesi açılış için gün sayıyor!

Antalya Türkbeleni projesi açılış için gün sayıyor!

Manavgat’ta düzenlenen iftar yemeğinde açıklamalar yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkbeleni projesinin birkaç ay içinde açılacağını söyledi.



 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’ın Aşağı Hisar Mahallesi Perşembe Pazarı’nda düzenlediği iftar yemeğine, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bakan Çavuşoğlu yaptığı konuşmada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in düzenlediği iftar sofrasında Manavgatlılarla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Manavgat'a hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Çavuşoğlu, ilçeye 500 yataklı yeni bir hastane yapılacağını da müjdeledi. Bakan Çavuşoğlu, "Burdur-Antalya-Manavgat-Alanya otobanının müjdesini Sayın Cumhurbaşkanımız verdi. İnşallah bunun inşaatına da başlayacağız, ihaleye çıkacağız." dedi.

 
Türkbeleni yakında açılacak

Manavgat’a yaptıkları hizmetlere dikkat çeken Başkan Türel, senelerdir konuşulan  Türkbeleni projesinin birkaç ay sonra açılacağını söyledi. Başkan Türel, şu açıklamaları yaptı: “Siz bakmayın birileri çıkıp Menderes Türel, Büyükşehir ağaç kesiyor dediğine. Orada orman yangını çıktığında ciğerimiz yandı. Orman yangınındaki o ağaçsız alanların fotoğrafını çekip buralarda ağaç kesimi var diyenleri, orada yaptığımız güzellikleri görmek istemeyenleri Türkbeleni’ne bekliyorum. Orada ağaç mı kesmişiz çok güzel yeşil bir proje mi yapmışız gelip görsünler. Hasan Fehmi Boztepe, Antalya, İbrahim Sözen ve Hastane" Caddelerindeki düzenlemelerin hepsi Manavgat’taki esnafımız için. Manavgat’ımız için çalışmaya devam edeceğiz.” 
 


Geri Dön