24 / 04 / 2024

Antalya Waterfall Residence'ta 90 bin Euro'ya!

Antalya Waterfall Residence'ta 90 bin Euro'ya!

Antalya'daki gayrimenkul projeleri, yabancılar tarafından büyük ilgi görüyor



İki ülke arasında vizelerin de kaldırılmasına yönelik girişimler, bu ilgiyi daha da artırdı. Artık Ruslar, Antalya'daki konut projelerinin en önemli müşterileri arasında yer alıyor. Belinda ve Öztürk şirketlerinin bir araya gelmesiyle kurulan Mekonsan A.Ş'nin 'Waterfall Residence' projesine Ruslar yoğun ilgi gösteriyor. Mekonsan Genel Müdürü Murat Öztürk, Moskova ve Bakü'de yaptıkları Ar-Ge çalışmasında büyük ilgiyle karşılaştıklarını söyledi. Öztürk, ünlü İspanyol şarkıcı Julio Iglesias ile birlikte Antalya'da Hollywood starlarına yönelik malikâne projelerinin de olduğu bilgisini verdi.

Mekonsan AŞ tarafından Antalya'nın en lüks yerlerinden Konyaaltı'nda inşaatı devam eden 'Waterfall Residence' projesi 30 Ağustos'ta tamamlanacak. Otel konforundaki akıllı evlere en fazla ilgiyi Ruslar ve Azeriler gösteriyor. Proje sahibi Murat Öztürk, "Yabancıların yoğun olarak mülk edindiği Antalya'da gelir seviyesi yüksek olan müşterilere yönelik proje neredeyse yok. Bu nedenle böyle bir projeyi Antalya'da hayata geçirmek istedik." dedi. Projeye başlarken Moskova, Bakü ve Sibirya'da Ar-Ge çalışması yaparak talepleri ölçtüklerini belirten Öztürk, "Rusya'daki gayrimenkul pazarlaması yapan iş ortaklarımızla görüş alışverişi yapmak için projenin taslağını web sitemize koymuştuk. Geçen ay 1120 kişi internet sitemize girerek projeyi inceledi. Tıklamaların yüzde 45'i Moskova'dan, yüzde 24'ü Bakü'den yapıldı. Bu da Rusların talebinin hangi boyutta olduğunu açıkça gösteriyor." diye konuştu. Rusların Antalya'daki gayrimenkul projelerine ilgilerinin artarak devam ettiğine işaret eden Öztürk, "Vizelerin kaldırılması halinde Rusların alımları daha da artacak. Ruslar, Antalya gayrimenkul sektöründe etkin hale gelecek." dedi.

Malikaneler Julio Iglesias adıyla pazarlanacak

Öztürk, ileriye yönelik farklı projelerinin de olduğu bilgisini verdi. Antalya'nın Kundu bölgesinde 120 adet malikaneden oluşan Hollywood City adında bir projelerinin olduğunu da aktaran Öztürk, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Her malikâne 1124 metrekare çapında olacak. Toplam 150 milyon dolara mal olacak projeyle ilgili dünya starlarıyla görüşmeler yapıyoruz. Ünlü şarkıcı Julio Iglesias'in adıyla pazarlayacağız. Asıl amacımız dünya starlarını Antalya'ya çekebilmek. Julio Iglesias'tan aldığımız bilgilere göre, Hollywood starları projeye sıcak bakıyor. İlk etapta 5 yıldızın malikâne alabileceği bilgisini verdi." Waterfall Residence, 1+1, 2+1 ve loft olmak üzere toplam 90 lüks daireden oluşuyor. Otel konforundaki akıllı evler, Bank Asya Kepez Şubesi tarafından kredilendirilecek. Satışına başlanan lüks dairelerin fiyatları 90 ile 325 bin Euro arasında değişiyor.
Zaman/Şaban Gündüz


Geri Dön