25 / 04 / 2024

Antalya yazlık evler 2013!

Antalya yazlık evler 2013!

Akdeniz'in önemli turizm bölgelerinden biri olan Antalya, denizi, doğası, palmiyelerin dizildiği bulvarları ve tarihi mekanlarıyla yerli ve yabancı turistlerin cazibe noktası bir kent. Antalya'dan ev bakanlar, Antalya yazlık evler 2013 listesine tıklayın.




Akdeniz Bölgesi'nin önemli turizm bölgelerinin başında gelen Antalya, yerli ve yabancı turistlerin gözdesi bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Akdeniz ikliminin hakim olduğu bölge, Batı Torosların güneyi ile Akdeniz arasında kalan konumuyla dikkat çekiyor. Kara, hava ve deniz ulaşımıyla erişimin mümkün olduğu Antalya; denizi, dünya çapında üne kavuşmuş kumsalları, doğası, mağaraları ve tarihi mekanlarıyla tam bir cazibe noktası. Siz de Antalya'nın bu güzelliklerinden yaz – kış yararlanmak istiyorsanız, aşağıdaki projelere bir göz atın. İşte Antalya yazlık evler 2013 listesi... 

 Antalya yazlık evler 2013!


Antalya Baykan Golf Villas

Antalya'nın Belek bölgesinde hayata geçirilen Baykan Golf Villas'ta 12 adet villa yer alıyor. 2 bin 448 metrekare alan üzerinde konumlu olan projede villaların büyüklükleri 220 metrekare olarak tasarlandı. Teslimlerin hemen yapıldığı projede villa fiyatları ise 200 bin dolar. Belek'e 1 kilometre mesafede bulunan Baykan Golf Villas, denize 800 metre, golf sahalarına ise 300 metre uzaklıkta konumlanıyor.


Antalya yazlık evler 2013!


Life In Lara

Antalya Lara'da inşa edilen Life In Lara projesi 94 villadan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 villa alternatiflerinin olduğu projede villa büyüklükleri 85 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. 

HTS Yapı imzalı Life In Lara'da fiyatlar ise 85 bin eurodan başlıyor, 130 bin euroya kadar çıkıyor. Projenin öne çıkan sosyal olanakları arasında; 650 metrekarelik yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve otopark gibi sosyal olanaklar sunulan sitede, ev sahiplerine havaalanı transferi, villa temizliği, yardımcı şöför ve şehir turu rehberliği bulunuyor. 


 Antalya yazlık evler 2013!


Life In Port

HTS Yapı'nın Lara'da konumlandırdığı bir diğer projesi ise Life In Port. 84 daireden oluşan projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut. Konut büyüklüklerinin 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değiştiği proje, Lara Turizm Yolu üzerinde bulunuyor. Life In Port'ta sunulan hizmetler ise; yeşil alanlar, yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, tenis kortu, otopark, sauna, fitness salonu. Projede ayrıca ev sahiplerine havaalanı transferi, ev temizliği, yardımcı şöför ve şehir turunda tarihi yerlere rehberlik hizmeti veriliyor. 


Antalya yazlık evler 2013!


Nar Karşıyaka 

Nar Yapı imzalı Antalya projelerinden biri olan Nar Karşıyaka toplamda 16 daireden meydana geliyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer verildiği Nar Karşıyaka'da daire büyüklükleri ise 60 metrekareden başlıyor, 85 metrekareye kadar çıkıyor. Konut fiyatlarının 60 bin TL ile 119 bin TL arasında değiştiği projede ısı, su ve ses yalıtımı uygulaması bulunuyor. 


Antalya yazlık evler 2013!


Riverside Homes 

GLR Yapı imzası taşıyan Riverside Homes projesi toplamda 31 daireden oluşuyor. Antalya Uncalı'da konumlu olan Riverside Homes'da 7 adet daire ise bahçe dubleksi şeklinde tasarlandı. 2+1 ve 2+1 bahçe dubleksi seçeneklerinin olduğu projenin ilk etabında 110 bin TL değerinde 1 adet bahçe dubleksi kaldı. Projenin 2. etabında ise 130 bin TL'lik değere sahip 2 dairenin satışı sürüyor. Nehir ve Toroslar manzarasına sahip Riverside Homes'da açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, özel peyzaj uygulamaları, merkezi uydu sistemi, interkom, fiber optik internet altyapısı, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik gibi sosyal alanlar mevcut. 


Antalya yazlık evler 2013!


Riverside Homes 2 

GLR Yapı'nın Antalya Uncalı'da yükselttiği Riverside Homes 2 projesi ise 4 blok şeklinde tasarlandı. Toplamda 63 dairenin yer aldığı projede 2+1 ve 2+1 dubleks daire seçenekleri bulunuyor. 4 adet dairenin satışının sürdüğü projede, bu dairelerin fiyatı ise 140 bin TL. Toroslar manzaralı Riverside Homes 2'nin sosyal alanları arasında; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, özel peyzaj uygulaması, merkezi uydu sistemi, interkom, fiber optik internet altyapısı, özel olarak tasarlanmış kapalı otopark ve 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor. 


Antalya yazlık evler 2013!


Rüya Park 

Antalya Lara Sahil Yolu'nda yükseltilen Rüya Park projesi Karaköse İnşaat imzası taşıyor. 4 bin metrekarelik alan üzerine konumlu olan projede satışı devam eden dairelerin fiyatı 490 bin TL ile 570 bin TL arasında değişiyor. İlk etabının inşaatının tamamlandığı projenin ikinci etabında 3+1 ve 4+1 dubleks daire alternatifleri yer alıyor. Rüya Park sakinlerine sunulan hizmetler arasında; açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, oyun alanları, bina girişi ve bahçede güvenlik kamera sistemi, daire içi güvenlik alarm sistemi, bahçe peyzaj düzenlemesi, görüntülü diyafon sistemi, uydu TV sistemi bulunuyor. 


 Antalya yazlık evler 2013!


Selçuklu Konakları 

Alanya'da yükselen Selçuklu Konakları projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzası taşıyor. 20 bin 570 metrekare arazi üzerinde konumlu olan Selçuklu Konakları toplamda 223 daireden oluşuyor. Konut fiyatlarının 330 bin euro ile 395 bin euro arasında değiştiği projede 12 adet 4+1 dairenin satışı sürüyor. Denize sıfır konumuyla dikkat çeken Selçuklu Konakları'nda; 35 metrekare açık ve 190 metrekare kapalı yüzme havuzu, sosyal tesis bölümünde fitness salonu, sauna, duş, soyunma odaları ve siteye ait 450 metrekare beach club, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası gibi sosyal alanlar mevcut. 


Antalya yazlık evler 2013!


Şehr-i Nar 

Antalya Kepez'de yer alan Şehr – i Nar projesinde satışlar devam ediyor. En yüksek daire fiyatının 139 bin TL olduğu proje toplamda 400 konuttan oluşuyor. 35 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselen Şehr – i Nar projesinin ilk etabı 7 katlı 3 blok halinde tasarlandı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin sunulduğu projede bitkisel peyzajı yapılmış yeşil alanlar, kent mobilyaları, çok amaçlı spor alanları, açık otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve 24 saat güvenlik gibi sosyal hizmetler sunuluyor. 



Şebnem BER/Emlakkulisi.com 



Geri Dön