29 / 03 / 2024

Antalya'da günübirlik evler denetlendi!

Antalya'da günübirlik evler denetlendi!

Antalya'da günübirlik evler polis ekipleri tarafından denetlendi. Yapılan denetimler sonucunda çok sayıda ev sahibine 'Bildirim yapmadan konaklama yaptırmak' suçundan tutanak tutuldu.



Antalya'da günübirlik evler Emniyet Müdürlüğü'nce denetlendi. Yapılan denetimler sonrası çok sayıda ev sahibine 'Bildirim yapmadan konaklama yaptırmak' suçundan tutanak tutuldu.

YOĞUN DENETİM

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Serik ilçesinde ise 95 işletmede yapılan denetimde olumsuz bir duruma rastlanmazken, Muratpaşa ilçesinde 1 işletmeye 'Bildirim yapmadan konaklama yaptırmak' suçundan tutanak tutuldu. 68 işletmeyi denetleyen Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 3 konaklama yerine bildirim yapmadan konaklama yaptırmaktan, 1 konaklama yerinin de kayıt dışı çalıştığı tespit edilerek tutanak tutuldu.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nce 50 işletme denetlendi. 7 ev sahibine toplam 41 bin 850 TL cezai işlem uygulandı.  Kaş'ta ise 1 işletmeye tutanak tutulurken, 2 işletmenin de kayıt dışı çalıştığı tespit edilerek tutanak tutuldu. 

Antalya'nın kseki, İbradı, Gündoğmuş, Korkuteli, Kumluca, Demre, Elmalı, Manavgat ve Aksu İlçelerinde ise günübirlik konaklama yeri bulunmadığı belirlendi.


Geri Dön