25 / 04 / 2024

Antalya'da Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi açıldı!

Antalya'da Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi hizmete açıldı..



Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezinin, Yeşildere Mahallesi 1180 Sokakta açılışı gerçekleştirildi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, merkezin ilk harcını aralarında Zeytinköy Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin de bulunduğu sivil toplum örgütleriyle birlikte atmıştı.

 

Açılışa, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve eşi Ümran Uysal, CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Muratpaşamızda bütün toplumumuzu bir araya getiren bir belediyecilik anlayışını ortaya koyuyoruz. İnsanların verdikleri vergilerin her kuruşunu insanlara geri harcıyoruz. Herkesin 3 TL ye aldığını 2 buçuk TL ye alarak insanlarımızın verdiğini insanlarımıza geri döndürmeye çalışıyoruz. Muratpaşamızda ötekisiz bir belediyecilik yapıyoruz. Bütün insanlarımızı baş tacı ettiğimiz bir belediyecilik yapıyoruz” dedi.

 

Merkezin özellikleri


2 bin 200 metrekare büyüklükteki alanda inşa edilen merkezde 150 kişilik konferans salonu, 280 metrekare genişliğinde Cem salonu yer alıyor.

 

2 milyon 470 bin TL’ye mal olan Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi’nde ayrıca eğitim salonları, yarı açık toplanma alanı, aşevi, gasilhane ve morg bulunuyor.  

 


Geri Dön