27 / 04 / 2024

Antalya'da müteahhitler iftarda buluştu!

Antalya'da müteahhitler iftarda buluştu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş ve yönetim kurulu üyeleri Antalya ili Kepez Belediyesi'nin Ramazan şenlik alanının karşısındaki iftar alanında vatandaşlara iftar yemeği verdi...



Müteahhitleriin iftar yemeğinde AKP milletvekili Hüseyin Samani, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, AKP Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez İlçe Emniyet Müdürü yer aldı. 


İftardan sonra açıklama yapan Deniz Karataş, "Kepez Belediyesi İftar çadırında verdiğimiz iftar yemeğimize katılarak bizleri onore eden, bizimle aynı çatı altında sadece ekmeğimizi değil birbirimize verdiğimiz önemi ve değeri de paylaşan herkese teşekkür ediyorum" dedi. 


36 yıllık iftar geleneğini bu yılda sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Karataş, "Bangladeş sınırında Myanmardaki kardeşlerimizi de unutmadığımızı bilmenizi isterim. Yardımlaşma ve dayanışma ruhu ile birlik ve beraberlik duygularımızın en üst seviyeye çıktığı bu mübarek günlerimizde, bizlerle aynı sofrayı paylaşmak suretiyle açtığınız orucun kabulünü, yemeğimize katılarak bereketinizi ve iyi niyetinizi ortaya koyduğunuz için, ve bizleri yalnız bırakmadığınız için, sizlere teşekkürü bir borç bilirken, bu vesile ile yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı da en içten duygularımla kutlar, kendim, çalışma arkadaşlarım ve yönetim kurulum adına saygılarımı sunarım" diye konuştu. 


İftardan sonra Kepez Belediyesi'nin Ramazan Şenliği alanını gezen katılımcılar, Ramazan çarşısı ile eski Ramazanların hatıralarını yaşadı. Mehteran gösterisinin yanı sıra, Hacivat-Karagöz, orta oyunlarımın olduğu şenlikleri vatandaşlarla birlikte geç saatlere kadar izlendi. 


Mevlana'dan Ney name sahne gösterisi, Aşıklar Gecesi, aile sineması, Antalya Teke Yöresi Düğün Halayı, Mehteran ve yöresel etkinlikler de şenlik alanında gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Şenlik alanında Osmanlı evleri tarzında yapılan 240 satış standından da vatandaşlar diledikleri gibi alışverişlerini yapabilmesi, inşaat malzemelerinden, gün ısı sistemlerine kadar geniş bir yelpazede alışveriş imkânının da olması dikkat çekti. 


Murat ŞENTÜRK / Antalya Hilal


Geri Dön