23 / 04 / 2024

Antalya'daki plajlar yeni sezona hazır!

Antalya'daki plajlar yeni sezona hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır



Turizm cenneti Antalya'nın sahilleri, 1 Haziran'da yaz sezonunu açıyor. Hazırlık çalışmaları son aşamaya gelen Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kadınlar Plajı, Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı ve Beldibi Atatürk Parkı Plajı, yerli ve yabancı misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor.


KADINLAR PLAJI HAZIR

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in göreve gelir gelmez pozitif ayrımcılık yaparak hizmete açtığı Kadınlar Plajı'nda sezon hazırlıkları tamamlandı. Kadınların gün boyu rahatlıkla zaman geçirebilecekleri alanda plaj bölümü, market, pastane, restoran ve hamam üniteleri bakımdan geçirildi. 08.00-19.00 saatleri arasında kadınların ücretsiz olarak kullanabileceği 1100 adet şezlong konuldu. Romatizma hastası olan yaşlılar için ince kum havuzu oluşturuldu.


SARISU'DA İŞLEM TAMAM

Yılda 1 milyon kişinin ziyaret ettiği Sarısu Mesire alanı da yaz sezonuna hazırlandı. Mavi bayraklı bir plaj olan Sarısu Mesire alanında şezlong ve şemsiyelerin yenilenmesinin yanında sahil yeniden düzenlendi. Mesire alanında yer alan büfelerde, fiyat düzenlemelerine gidilerek sabit fiyat uygulandı. Peyzaj çalışmasıyla görselliği ön plandaki alanda, vatandaşların rahatlıkla ibadetlerini gerçekleştirilebilecekleri mescitler yenilendi. Türkiye'nin ve dünyanın en güzel sahillerinden Konyaaltı Plajı, Beach Park ile birlikte yaza hazır hale getirildi. Yenilenen ve sayısı arteırılan duş ve soyunma kabinleriyle tüm vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği bir sahile dönüştürüldü. Ücretsiz internet hizmeti altyapısı yenilenerek, gücü yükseltildi. 2 bin 400 şezlong ve 1800 şemsiye vatandaşların hizmetinde olacak.


ÜCRETLİ YERLER DE VAR

Plajlarda tüm hizmetlerin ücretsiz verildiği alanların yanı sıra şezlong ve şemsiye ücretinin ücretli olduğu bölümlerde hazırlandı. Bu alanlarda şezlong ve şemsiye ücreti 5 TL olarak belirlendi. Büyükşehir Belediyesi Beldibi 1 Atatürk Plajı'nda da duş, soyunma kabinleri büfeler, tuvaletler, şezlonglar ve şemsiyeler yeniledi.



Sabah


Geri Dön