26 / 04 / 2024

Antalya'nın yayla yolları asfaltlanıyor!

Antalya'nın yayla yolları asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı ile Antalya’nın batı ve doğu ilçelerinde birçok köyde asfaltlama çalışması yapıldı. Toros Dağları’nda ulaşımı kolaylaştırmak için belediye ekipleri seferber oldu...




Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı ile Antalya’nın batı ve doğu ilçelerinde birçok köyde asfaltlama çalışması yapıldı. Toros Dağları’nda ulaşımı kolaylaştırmak için belediye ekipleri seferber oldu. Yaz sıcaklarının artmasıyla yüksek kesimlere çıkan Antalyalıların rahat ulaşımı için yayla yollarında asfalt dökülmeye başlandı. Öncelikle Toroslar’da bu amaçla şantiyeler kuruldu. Yol çalışmalarında kullanılacak çakıl, kum ve mıcır büyükşehir belediyesinin kurduğu şantiyelerden sağlanıyor. Yol çalışmasında görev yapan işçiler, bütün ihtiyaçlarının karşılandığı karavanlarda kalarak, hizmetin hızla vatandaşa ulaşmasını sağlıyor.


“ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK”

Korkuteli ilçesi yaylalarında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalya’da asfaltsız yol kalmaması yönündeki talimatları doğrultusunda çalışma yaptıklarını belirterek, “Kurduğumuz bu şantiyelerde kendi malzememizi sağlıyoruz. 5 yıl içerisinde Antalya’da asfaltsız yol kalmaması için çalışacağız. 2015 yılında 300 kilometre sıcak asfalt, 500 kilometrede satı asfalt dökeceğiz. Asfalt çalışmasında görev alan işçilerimiz büyük emek harcıyor. Çalışmanın yapıldığını noktalarda konaklayarak, köylülerimize hizmetin ulaşması için gayret ediyor” dedi.


Bizim Antalya


Geri Dön