25 / 04 / 2024

Antalya'nın yeni stadında sona yaklaşıldı!

Antalya'nın yeni stadında sona yaklaşıldı!

Antalyaspor'un 26 Ekim'deki Beşiktaş maçını yeni stadında oynaması için engeller kalkıyor. Son kararı ise Futbol Federasyonu yetkilileri verecek.



Antalyaspor'un yeni stadında Beşiktaş'ı ağırlaması için prosedürler birer birer yerine getiriliyor. Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, önceki gün Antalya'ya gelerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ile birlikte yeni stadı gezip incelemelerde bulundu. Proje Müdürü Yaşar Aydın'dan son bilgileri alan Türk, stadın geldiği son aşamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


SON KARAR FEDERASYON'UN 

Antalyaspor'un maçlarını yeni statta oynaması için herhangi bir engelin kalmadığı belirtildi. Stadın devir işleminin tamamlanmamış olmasının bu statta maç oynanmayacağı anlamına gelmediği ifade edilirken, "Antalyaspor maçlarını burada oynarken de devir işlemi yapılabilir" bilgisi verildi. Ancak Antalyaspor'un maçlarını bu statta oynaması için Futbol Federasyonu'nun bu stadı akredite etmesi gerekiyor. Geçtiğimiz hafta federasyon yetkililerinin Antalya'ya gelip bir inceleme yaptığı, bir kez daha gelip statla ilgili son kararını verip 26 Ekim'deki Beşiktaş maçının bu statta oynanıp oynanmayacağına karar vermesi bekleniyor. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön