25 / 04 / 2024

Antalya'ya 3. etap raylı sistem müjdesi!

Antalya'ya 3. etap raylı sistem müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya raylı sistem 3. etaba yıl sonuna kadar başlamayı hedeflediklerini söyledi.




Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı  temel atma töreninin ardından Şarampol Projesi’ndeki çalışmaları denetledi. Tonguç Caddesi kesişiminden SSK’ya kadar olan bölümde inceleme yapan Başkan Türel, ışıklandırma konusunda yetkililere talimatlar verdi. Bu arada esnaf ve vatandaşla sohbet eden Başkan Türel, Şarampol’ün Antalya’nın en prestijli projesi olduğunu söyledi.


Başkan Menderes Türel, Şarampol Projesi’ni denetledikten sonra, Antray’a binerek Otogar durağına kadar seyahat etti. Başkan Türel’i tramvayda karşılarında gören yolcular şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

3. ETABA BAŞLAYACAĞIZ

Başkan Türel, kendisine yer vermek isteyenlere teşekkür edip, ayakta halkla sohbet ederek yolculuk etti. Vatandaşların hal ve hatırını soran Başkan Türel, özellikle 3. Etap Raylı Sistem Projesi hakkında da bilgi verdi. Türel, Varsak-Meltem arasında planlanan 3. Etap raylı sistem projesine bu yılın sonunda başlayıp 2019 yılına kadar bitirmeyi planladıklarını söyledi. A


Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön