19 / 04 / 2024

Antasya Residence teslim tarihi!

Antasya Residence teslim tarihi!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antasya Residence

Antasya Residence teslim tarihi 2015 yılının Ekim ayı olarak belirtiliyor. Ant Yapı'nın inşa ediyor olduğu Ümraniye Antasya Residence projesinde konutların satış fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor...




Antasya Residence projesi  Ant Yapı  tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'de inşa ediliyor.  Antasya Residence  projesi 617 konuttan meydana geliyor. Antasya Residence projesi 42 katlı tek kule olarak tasarlandı.


Antasya Residence teslim tarihi bilgisinden önce proje detaylarına yer verelim. Antasya Residence projesi içerisinde konutların yanı sıra ofis ve alışveriş alanları da inşa ediliyor. Antasya Residence projesinde 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor.


Satışların başladığı Antasya Residence Ümraniye projesinde 74 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 daireler 350 bin liradan, 110 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 daireler ise 480 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 



Antasya Residence teslim tarihi!


Antasya Residence teslim tarihi Ekim 2015 yılı olarak belirtiliyor. Ümraniye Antasya Residence projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Yüzde 5 indirimin sunulduğu Antasya Residence ödeme koşullarına göre yüzde 25 peşinatla firma bünyesinde 36 ay vade yapılırken, banka kredisi ile 120 aya kadar taksit yapılıyor.


Ant Yapı Antasya Residence projesi içerisinde çocuk havuzu, açılıp kapanabilen yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otoparklar, spor merkezi, buhar odası, yönetim ofisleri, fitness center, sauna gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Antasya Residence Ümraniye nerede?

Antasya Residence Ümraniye adres : Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11 Ant Yapı merkez binası, 34768 Ümraniye – İstanbul



Antasya Residence iletişim

Tel : 0216 630 68 68

Web: www.antasya.com.tr


projeye sor



Geri Dön