19 / 04 / 2024

Antasya Rezidans'ta yüzde 1 KDV avantajı!

Antasya Rezidans'ta yüzde 1 KDV avantajı!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antasya Rezidans

Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Antasya Residence projesi toplam 617 adet konuttan meydana geliyor. Antasya Residence projesinde daire fiyatları 380 bin liradan başlangıç gösteriyor...



42 katlı tek blok halinde inşa edilen  Antasya Rezidans  projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de yer alıyor. Satış süreci devam eden Antasya Rezidans projesi  Ant Yapı  imzası taşıyor.


Toplam 617 adet konuttan meydana gelen Antasya Residence 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projedeki konutların alanları 74 metrekare ile 110 metrekare arasında değişiyor.


Antasya Residence sosyal olanakları arasında üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, kafeterya ve kendine ait kapalı otoparkın yanı sıra çocuklar için çocuk havuzu, basketbol sahası, çocuk parkı ve çocuk oyun odası bulunuyor. 


Antasya Rezidans ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının Ekim ayı yanıtı veriliyor. Antasya Rezidans satılık daire fiyatları 380 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Rezidans kulesi, 2 ofis kulesi ve alışveriş merkezinden oluşan Ümraniye Antasya Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Antasya Residence Ümraniye ulaşım!

Antasya Rezidans adres: Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11  Ant Yapı  merkez binası, 34768 Ümraniye –  İstanbul 


Ümraniye Antasya Rezidans iletişim

Tel : 0216 630 68 68

Web: www.antasya.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön