24 / 04 / 2024

Antasya'da daireler 15 Ekim'de teslim edilecek!

Antasya'da daireler 15 Ekim'de teslim edilecek!

Ant Yapının TEM Ümraniye kavşağı üzerinde hayata geçirdiği rezidans projesi Antasya'da teslimler 15 Ekim'de yapılacak. Proje 50 dönüm arsa üzerinde, konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşuyor..



ANTASYA Residence, İstanbul'un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında yer alıyor. Ekim 2015'te teslim edilecek dairelerin fiyatları ise birimlerin kat yükseklikleri, manzara hakimiyetleri ve şerefiyelerine göre değişiyor. Ayrıca Antasya Residence projesi yüzde 1 KDV avantajına da sahip. Anadolu yakasının kalbi sayılabilecek, 1. ve 2. köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlanan Antasya Residence, Carrefour Ümraniye önünde, nitelikli ofis alanları ile konut alanlarının kesişim noktasında bulunuyor. 


TESADÜF DEĞİL 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Genel merkez olarak Ümraniye'yi seçmiş olmamız tesadüf değil. İstanbul'un sürekli gelişen inşaat alanları içinde en çok gelecek vaat eden bu semtin değerini çoktan saptanmıştı. Ümraniye, tam da Ant Yapı'nın "yapılmazı yapmak" felsefesiyle uyum içinde bir„ bölge" diye konuştu. Antasya, 50 dönüm arsa üzerinde geliştirilen konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma projenin konut bloğu olarak ortaya çıkıyor. Bu karma ya pı içerisinde 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan konut bloğunda, standart kat planlarındaki 1+1 (74 metre-; kare) ve 2+1 (110 metrekare) dairelerin yanı sıra birleştirme imkanı sunan modüler sistem sayesinde daha büyük konut alternatifleri elde etmek de mümkün. Üst kattaki daireler ise Avrupa Yakası silueti ve orman manzarasına hakim konumda. Hemen yanı başında yer alacak büyük alışveriş merkezi ise sakinlerinin ihtiyaçların zaman kaybetmeden ve kolayca karşılayabilmeleri için tasarlanmış. 


Sabah Ek


Geri Dön