23 / 04 / 2024

Antepia projesinin yüzde 85'i yeşil alana ayrıldı!

Antepia projesinin yüzde 85'i yeşil alana ayrıldı!

GÜNEYDOĞU'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor.



Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı'nm geliştirdiği ve Türkiye'nin en büyük doğal göietini barındıran projede, gölet çevresinde konumlanan Agora Meydanı sadece projede yer alan şanslı ailelerin değil, tüm Gaziantep'in yaşam ve cazibe merkezi olarak yeni mağazalara kapısını açıyor... 

Yeşil ve maviyle iç içe keyifli yaşam alanlarıyla Gaziantep'teki hayata yepyeni bir soluk getiren projede, Safir, Yakut ve Zümrüt mahallerinde yaşam başladı. Gaziantep'te bin ailenin tercih ettiği projede doluluk oranı yarıyı aşarken, stokta bulunan sınırlı sayıdaki dairelerin satışının ardından, yeni etap yapımına Mart 2015'te başlanacak. 


Tüm proje tamamlandığında toplam 3 bin 470 konutun yer alacağı cazibe merkezinde, 560 bin metrekarelik proje alanının yüzde 85'i yeşil alandan oluşuyor. Gaziantep'in geçmişten gelen açık alışveriş alanları ve tarihi dokusundan ilham alınarak tasarlanan Agora Meydanı, proje içerisindeki 75 bin metrekarelik doğal göletinin kıyısında konumlanıyor ve yeni açılan mağazalarıyla her geçen gün daha fazla Antepliyi ağırlıyor. 


Habertürk Ek


Geri Dön