23 / 04 / 2024

Antepia'nın yüzde 85'i yeşil alana ayrıldı!

Antepia'nın yüzde 85'i yeşil alana ayrıldı!

Gaziantep'in kalbi Antepia'da atıyor. Güneydoğu'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor.




Gaziantep'în kalbi Antepia'da atıyor Güneydoğu'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor. Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı'nın geliştirdiği ve Türkiye'nin en büyük doğal göletini barındıran projede, gölet çevresinde konumlanan Agora Meydanı sadece Antepialıların değil tüm Gaziantep'in yaşam ve cazibe merkezi olarak yeni mağazalara kapısını açıyor... 

Türkiye'nin en büyük doğal göleti, geniş sosyal imkanları, Agora Meydanı'nda yeni açılan mağazaları, yeşil ve maviyle iç içe keyifli yaşam alanlarıyla Gaziantep'teki hayata yepyeni bir soluk getiren Antepia'da, Safir, Yakut ve Zümrüt mahallerinde yaşam başladı. 

Gaziantep'de 1.000 ailenin tercih ettiği Antepia'da doluluk oranı yarıyı aşarken, stokta bulunan sınırlı sayıdaki dairelerin satışının ardından, yeni etap yapımına Mart 2015'te başlanacak. 

Tüm proje tamamlandığında toplam 3 bin 470 konutun yer alacağı Antepia'da, 560 bin metrekarelik proje alanının yüzde 85'i yeşil alandan oluşuyor. 

Agora Meydanı veni mağazalar ve ziyaretçilerle dolup taşıyor iazıantep'ın geçmişten gelen açık alışveriş alanları ve tarihi dokusundan ilham alınarak tasarlanan Agora Meydanı, proje içerisindeki 75 bin metrakerelik doğal göletinin kıyısında konumlanıyor ve yeni açılan mağazalarıyla her geçen gün daha fazla Antepli'yi ağırlıyor. 

Gazianteplilerin yeni buluşma merkezi haline gelen Agora Meydam'nda halen Mado, Kahve Deryası Cafe, A101 Supermarket, Mahmil, Burger King, Bayram Bal Kuaför (Erkek ve Kadın), Özen Gıda Büfe. Memo Pide Fırını, Memo Kasap. Black VVhite Cafe. Kumpirci, Fener Cafe ile 4 ayrı bankanın ATM ve BTM'leri açık durumda. 



Artı Haber


Geri Dön