17 / 04 / 2024

Anthill Residence satılık!

Anthill Residence satılık!

Firma: Ant Yapı

Proje: Anthill Residence

Ant Yapı girişimi ile yükselen Anthill Residence satılık daire fiyatları 589 bin dolardan başlangıç gösteriyor...




Kalan son 70 dairenin halen satışta olduğu  Anthill Residence  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli'de yükseliyor. 


Ant Yapı imzasıyla hayata geçirilen Anthill Residence projesi toplam 804 adet daireden meydana geliyor. 25 bin metrekare arsa alanına sahip olan Anthill Residence projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daire alternatifleri mevcut durumda. 


Satışların yüzde 90’ı tamamlanan Anthill Residence projesinde son olarak kalan 70 daire için satış süreci devam ediyor. Anthill Residence satılık daire fiyatlarının ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor. 


Anthill Residence satılık daire fiyatları: 


Anthill Residence satılık  daire fiyatları 1+1 daireler için 589 bin dolar, 2+1 daireler için ise 730 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Anthill Residence ödeme seçeneklerine göre daire bedelinin yüzde 25’i peşinat olarak ödeniyor ve kalan yüzde 75'lik tutar için banka kredisi kullanılıyor.


 Anthill Residence satılık daire fiyatları ve proje detayları için 212 373 6888 numaralı telefondan bilgi edinebilirsiniz. 


Anthill Residence satılık!


Solaryum, vitamin bar, çocuk oyun alanları, fitness salonu, güzellik salonu güneşlenme terası ve yüzme havuzu gibi olanakları barındıran Anthill Residence teslim tarihi şöyle: 


Anthill Residence ne zaman teslim? 


Anthill Residence projesinin daireleri sahiplerine hemen teslim ediliyor. 


Telefon: 0212 232 42 32

Web Adresi: www.anthillresidence.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön