26 / 04 / 2024

Anthill Residence satılık daire!

Anthill Residence satılık daire!

Firma: Ant Yapı

Proje: Anthill Residence

Anthill Residence satılık daire fiyatları 1+1' ler için 589 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Anthill Residence projesinde yer alan konutların 1+1 ve 2+1 olanlarının satışları devam ediyor...




Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Şişli Bomonti bölgesinde yükseliyor. Anthill Resdience satılık daireleri toplamda 804 adetten meydana geliyor. 


Konut satışlarının yüzde 90' ının tamamlandığı Şişli Bomonti  Anthill Residence  Projesi'nde teslimler hemen yapılıyor. 


25 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Şişli Bomonti Anthill Residence'ta 1 oda 1salon ve 2 oda 1 salon dairelerin satışı devam ediyor. Anthill Residence satılık daire fiyatları! 1+1 daireler 589 bin dolardan 2+1 daireler 730 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Anthill Residence satılık daire!


Anthill Residence satılık dairelerin ödeme planında banka kredisi kullanma imkanı bulunuyor. Anthill Residence ödeme seçeneklerine göre daire bedelinin yüzde 25’i peşinat olarak ödeniyor ve kalan yüzde 75'lik tutar için banka kredisi kullanılıyor. 


Şişli Bomonti Anthill Residence Projesi'nde solaryum, vitamin bar, çocuk oyun alanları, fitness salonu, güzellik salonu güneşlenme terası ve yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar alıcılarını bekliyor. 


Anthill Residence iletişim bilgileri! 

Telefon: 0212 232 42 32 

Web Adresi: www.anthillresidence.com 


 Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön