19 / 04 / 2024

Antplato Basın Ekspres'te metrekaresi 5 bin lira! 24 ay sonra teslim!

Antplato Basın Ekspres'te metrekaresi 5 bin lira! 24 ay sonra teslim!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antplato Residence

Ant Yapı, İstanbul Avrupa yakasının son dönemde yıldızı parlayan bölgesi olan ve Atatürk Havalimanı ile yeni yapılacak İstanbul üçüncü havalimanı arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni bir projenin startını vermeye hazırlanıyor.



Basın Ekspres Yolu, uzmanlara göre konut, alışveriş merkezi, ofis ve otel yatırımları kapsamında İstanbul’un yeni Maslak hattı konumunda. Yükselen bir yatırım bölgesi olan Basın Ekspres Yolu, Küçükçekmece, Bağcılar ve Bahçelievler gibi hızla gelişen üç ilçeye sınırı olmasının yanı sıra E-5 ve TEM otoyollarını birleştiren önemli bir aks.


Basın Ekspres Yolu’nun E-5 yönünün aynı zamanda Atatürk Havalimanı’na bağlandığı ve bu nedenle havaalanında çalışanların da bu bölgede ikameti tercih ettikleri biliniyor. Ayrıca özellikle konumu dolayısıyla bölge etrafında ofis, alışveriş merkezi ve otel yatırımları büyük bir hızla devam ediyor. 


Bölgenin merkezi iş alanı olması ve değerlenmenin devam edebilmesi adına, bu aksın daha erişilebilir hale getirilmesi yolunda toplu ulaşım projeleri de geliştiriliyor. Ayamama Deresi projesi de bunlardan biri olarak öne çıkıyor. 


Ant Yapı’nın bu bölgede geliştirdiği son proje ise Basın Ekspres yolunun hemen üzerindeki Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel’e komşu olan arsa üzerinde 25 kat ve toplam 25.000 m2 inşaat alanı ile yer alıyor. 100’er m2’lik birimlerden oluşan projede, modüler sistem sayesinde birleştirme yaparak tek katta 800 m2’ye kadar geniş alanlar elde etmek mümkün olabiliyor. İş hayatında sağlıklı yaşamı destekleyici, çevreye duyarlı ve rahatlığı ön planda tutan projede tüm ihtiyaçlar ile sosyal imkanlar önceden düşünüldü.


Bunlara örnek olarak;


-Yeşil bina özelliklerine sahip


-Tüm ofis sahiplerinin kullanabileceği toplantı salonları


-Ortak resepsiyon ve sekreter hizmeti


-Enerji tasarruflu, çevreye duyarlı sistemler


-Sağlıklı yaşamı destekleyici ve insanların rahat çalışmalarını sağlama amaçlı kapsamlı spor merkezi


-Ortak mekanlarda küçük toplantılar için kullanılabilecek kapalı alanlar


-Gizli kablolama sistemleri


-Tüm ofislerin faydalanabileceği cafe-restoran yerleri


Projenin hem inşasına, hem de satışına önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor. Teslimatların ise 24 ay süre sonunda yapılması hedefleniyor. Gelişmiş ofis ve hizmet özellikleri bulunan Antplato Projesi’nde rezidans konforunda 250 adet ofis yer alıyor.


Detaylı bilgi için satış ofisi tel: 0216 630 68 68.

Web: www.antplato.com



projeye sor



Geri Dön