25 / 04 / 2024

Antriva Evleri'nde 972 bin dolara! Hemen teslim villa!

Antriva Evleri'nde 972 bin dolara! Hemen teslim villa!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Son 2 adet A tipi villanın satış süreci devam eden Antriva Villaları'nda fiyatlar 972 bin dolardan başlıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Antriva toplam 99 adet müsakil ve ikiz villadan meydana geliyor...



Antriva projesi 3 farklı villa tipinde tasarlandı. Projedeki A tipi villaların alanları 569 metrekare, B tipi villaların alanları 574 metrekare, C tipi villaların alanları ise 323 metrekare olarak belirlendi.


Ant Yapı tarafından inşa edilen  Antriva  projesi İstanbul Anadolu yakasında Beykoz'a bağlı Riva'da hayata geçiriliyor. Antriva projesinde son 2 villanın satışı devam ediyor.


Ant Yapı Antriva teslim tarihi hemen olarak belirlendi. 41 bin 670 metrekare alan üzerine yayılan Antriva Villaları toplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana geliyor.


Antriva Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Antriva Villaları fiyat listesi 972 bin dolardan başlayarak 985 bin liraya kadar yükseliyor.


Ant Yapı Antriva Evleri'nde voleybol, basketbol alanları, tenis, fitness, açık ve kapalı yüzme havuzları, telefon ve uydu TV sistemi ve internet bağlantıları gibi imkanlar bulunuyor.


Antriva Villaları iletişim

Telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön