26 / 04 / 2024

Antteras projesi satış ofisleri hazırlandı!

Antteras projesi satış ofisleri hazırlandı!

A tipi üst ve alt dubleksler için hazırladığımız örnek dairelerin ardından C tipi örnekleri de mobilyalı olarak tamamlandı. Mobilyasız olarak hazırlanan dört D tipi örnek dairelerimizi de görmek üzere, ofisimize bekleriz.



Eşsiz manzarası, Boğaziçi yalılarına göndermelerle dolu geleneksek aynı zamanda da çağdaş teknolojilere sahip mimarisi, fonksiyonel ve çağdaş teknolojilere sahip mimarisi, fonksiyonel ve estetik iç mimarisi düzenlemesi ve Ant Yapı'nın inşaat kalitesiyle olağanüstü nitelikleri haiz Antteras projemizde Temmuz ayı itibarı ile tüm kaba inşaat tamamlanmıştı. İnce inşaatlar yoğun tempolu bir çalışmayla hızla bitiriliyor.


2014 yılı sonunda bina cephelerimiz dışarıdan tümüyle bitmiş olacak. 2015 yılı Mart ayına kadar site içi yollar ile dekoratif duvarlar gibi sert peyzaj birimleri de tamamlanacak. Peyzaj düzenlenmesine ise Mart 2015'te başlanıyor ve Haziran 2015'te bitiriliyor. Projenin tümüyle teslime hazır hale geleceği tarih Haziran sonu. A tipi üst ve alt dubleksler için hazırladığımız örnek dairelerin ardından C tipi örnekleri de mobilyalı olarak tamamlandı. Mobilyasız olarak hazırlanan dört D tipi örnek dairelerimizi de görmek üzere, muhteşem manzaralı satış ofisimizede bir kahvemizi içmek için bekleriz.


İnsan ve Yaşam Dergisi 


Geri Dön