25 / 04 / 2024

Antteras’ta sona yaklaşılıyor!

 Antteras’ta sona yaklaşılıyor!

Benzersiz manzarasıyla olduğu kadar son teknolojilerle donatılmış yüksek kaliteli konutlarıyla Ant Yapı’nın en prestijli projelerinden Antteras’ta inşaat faaliyetleri hızla ilerlerken örnek dairelerimiz siz dostlarımızın beğenisine sunulmaya devam ediyor.



Benzersiz manzarasıyla olduğu kadar hem geleneksel çizgilerle hem son teknolojilerle donatılmış yüksek kaliteli konutlarıyla Ant Yapı’nın en prestijli projelerinden Antteras’ta inşaat faaliyetleri hızla ilerlerken örnek dairelerimiz siz dostlarımızın beğenisine sunulmaya devam ediyor.


Artık bu dönemden itibaren konutlarımızı dekorasyonlu olarak satışa sunmaktayız. İnşaatımızdaki ilerlemelerle standart üretime geçmiş bulunuyoruz. Binaların cephe kaplama işlerinde son iki binada çalışılıyor. Aralık ayının ilk yarısında cephedeki tüm kaplama işleri (ahşap kaplama, taş kaplama, prekast, elemanlar, kenet çatı) tamamlanıyor. Devam eden bir ay içinde de son kalan üç bloğun cephe doğramaları, cam korkulukları bitmiş olacak.


Sitenin üçte birlik kısmına doğal gaz bağlanmış olup kullanılır durumda. Diğer kısımların çalışması da devam etmekte. A01, A02, A03, C01, C02, C03 bloklarında sert peyzaj (yaya yolları) tamamlanmak üzere. Mart 2015’te başlanacak yeşil peyzajdan önce tüm sert peyzajın bitirilmesi öngörülüyor. Sert peyzajın bittiği bölgelerde bahçe aydınlatmaları tamamlandı.



Sitenin mobilizasyona bakan cephesi hariç tüm çevre duvarları hazır. Bu cephe için şantiyeye malzeme giriş t ıkışır r tamamlanması bekleniyor. Trafo binası ve giriş güvenlik binasının inşası da bitmiş durumda. Beş adadan oluşan sitenin 3. ve 4. adalarına ait doğalgaz ve bahçe sulama altyapı işleri hariç tüm altyapı (yağmur suyu, atık su, gri su, doğal gaz, bahçe sulama, hidrant) işlerinde de sona ulaşıldı.


Bina içlerinde 17 blokta kaba alçı sıva işleri; 12 blokta yerden ısıtma ve şap işleri; 6 blokta saten sıva işleri tamamlandı.


Aralık ayının ilk yarısında ıslak hacimler, hol ve mutfak mermer kaplama montajına başlanacak ve Mart 2015 gibi tamamlanacak. Peyzaj düzenlemesi Haziran 2015’te nihayete eriyor. Projenin tümüyle teslime hazır hale geleceği tarih ise Haziran ayının sonu olacak.


A ve C tipi üst ve alt dubleksler mobilyalı olarak, D tipi üç daire de mobilyasız olarak beğeninize sunuluyor. Toplam yedi adet olan bu örnek dairelerimizi görmek ve manzaraya karşı bir kahvemizi içmek üzere sîzleri satış ofisimize bekliyoruz.


İnsan Ve Yaşam Dergisi 

Antteras Satış Ofisi 

Tel: (0216) 40111 50

 www.antteras.com 



Geri Dön