26 / 04 / 2024

Apad Gayrimenkul konforlu ve lüks bir yaşam vadediyor! 

Apad Gayrimenkul konforlu ve lüks bir yaşam vadediyor! 

Jacaranda Estate, etkileyici manzarası ve konforuyla özel bir yaşam konsepti sunuyor. Yalıkavak'ta 13 lüks villadan oluşan proje, yalnızca yaz aylarında değil yılın 12 ayı keyifle yaşayabileceğiniz bir yaşamın kapılarını açıyor.



2004 yılında Alpcan Yazıcı, Benjamin Walsgrove ve Özer Yaldızipek ortaklığında kurulan Apad Gayrimenkul, sunduğu projelerle özel ve keyifli yaşam alanları tasarlıyor. Yalıkavak’ta Arşipel Evleri ve Aegean Hills projelerinden sonra The Jacaranda Estate projesini hayata geçiren Apad Gayrimenkul, proje sakinlerine her detayın düşünüldüğü konforlu ve lüks bir yaşam vadediyor. Yalıkavak marinaya 4 dakika mesafede bulunan, 10 dönüm arazi üzerine yapılan 13 süper lüks villa, gerek konumu gerekse sunduğu imkanlarla tüm yıl boyunca beklentileri karşılıyor.

GÜNBATIMI MANZARASI

Tamamı deniz manzaralı olan villalar, 3.20 metre tavan yüksekliği ile aydınlık ve ferah bir ortam sunuyor. Villanın önü ve arkası toplanabilen hareketli profil camdan oluşuyor, böylece güneşin en güzel battığı yerlerden bir tanesi olan Yalıkavak’ta günbatımı bütün güzelliğiyle izlenebiliyor. Projenin en büyük farklarından birinin de villaların içindeki cam galeriler olduğunu söyleyen firma ortaklarından Özer Yaldızipek, “Bu galeri en alt katta bir iç bahçe oluşturuyor ve bunun ortasında da 7-8 metrelik bir selvi ağacı var.” diyor. Yaldızipek, bütün evlerin yapı kullanma ruhsatlarının alındığını ve kat mülkiyetine geçildiğini sözlerine ekliyor.

DÜNYACA ÜNLÜ MİMAR İMZASI

“Projenin en önemli özelliklerinden bir tanesi, Uzakdoğu’da çalışmalar yapan ve sayısız ödüller kazanan mimar Adrian McCarroll tarafından çizilmiş olması.” diyen Yaldızipek, projenin ortalama 450-500 metrekare arsa payıyla 295 metrekare kullanım alanı olan üç katlı villalardan oluştuğunu belirtiyor. Jacaranda Estate’i Bodrum’un imza projelerinden biri olarak niteleyen Yaldızipek, “Villalarımızın en büyük farkı, sayısız ödüller kazanan mimar Adrian McCarroll tarafından çizilmiş olması. 2015 yılında İngiltere’de düzenlenen gayrimenkul ve proje fuarında tasarım ve en çok tavsiye edilen proje ödüllerini kazandı.” derken projede yaşamın 2017 yılı Temmuz ayında başladığını ve sitede şu an yalnızca iki adet villanın kaldığını sözlerine ekliyor.

KARMA FELSEFESİNDEN DOĞAN İKİ YENİ PROJE; QARMA YAKAKÖY VE QARMA GÜMÜŞLÜK

Bodrum’un yeni merkezi Ortakent - Yakaköy ve Gümüşlük Karakaya’da başlanacak iki yeni projenin de müjdesini veren Özer Yaldızipek, projelerin şimdiden ilgi görmeye başladığını söylüyor. Karma felsefesinden yola çıkılarak tasarlanan Qarma Yakaköy projesi, Ted Koleji’ne 1,5 km, Ortakent Golf ve Tenis Kulübü’ne 2 km, Acıbadem Hastanesine ise 3 km mesafede yer alıyor. Qarma Gümüşlük ise 800 yıllık bir geçmişi olan tarihi Karakaya köyünde 11 bin 500 metrekarelik alan üzerine yer alıyor. Her biri ortalama 1500 metrekare arsa payına sahip sekiz ayrı villadan oluşan proje, deniz ve doğa manzarasıyla dikkat çekiyor.

www.apadgayrimenkul.com

 


Geri Dön