28 / 03 / 2024

Emaar Square’de yaşam başlıyor!

Emaar Square’de yaşam başlıyor!

Şehrin kalbinde, lüks bir yaşamın kapılarını aralayan Emaar Square’de, yer alan “Heights” dairelerin teslimatları Aralık ayında başlıyor.



Konfor ve fonksiyonel kullanıma göre tasarlanan Heights daireler, ev sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam vaat ediyor. Çamlıca’da 66 dönüm arazi üzerine kurulan, bünyesinde içerisinde Galleries La Fayette gibi Türkiye’de ilk kez faaliyet gösterecek markaların bulunduğu Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi, 183 odalı The Address Hotel ve brüt 48 bin metrekarelik çok işlevli ofis binası bulunan Emaar Square, lokasyonu, ulaşım kolaylığı ve tüm İstanbullulara hizmet eden dünya standartlarında bir alışveriş ve eğlence anlayışıyla, şehrin yeni cazibe merkezi olurken, daire sahiplerine de keyifli bir yaşam sunacak. 

Tarzı şehirle buluşturan Heights’ta yer alan daireler daha hızlı bir yaşamın gerekliliklerine cevap olacak fonksiyonellikteşekilde tasarlandı. Çağdaş bir mimari tasarıma sahip 33 kat ile 333 ünitedenoluşan Heights, Emaar Square Alışveriş Merkezi'nin hemen üzerinde yer alıyor. Yeni bir lüks anlayışıyla sakinlerine teknolojik ve modern bir konfor sunan Heights en son teknolojiler ile donatıldı. Emaar Square Heights’ta 1 odadan 5 odaya değişen dairelerin yanında stüdyo daireler de bulunuyor. Brüt 51 metrekareden 202 metrekare’ye kadar değişen büyüklüklerle Heights daireler, farklı tarz ve beklentilere cevap verebilecek şekilde tasarlandı. 


Detaylı Bilgi İçin:  0216 547 17 17

www.emaarsquare.com.tr


Geri Dön