25 / 04 / 2024

Levent Loft Bahçe'de yaşam başlıyor! 500 bin dolara!

Levent Loft Bahçe'de yaşam başlıyor! 500 bin dolara!

Levent Loft Bahçe projesinde bu ay itibariyle yaşam başlıyor



İstanbul'da, merkezi iş alanı olarak gelişen Maslak-Levent aksında, loft konseptiyle inşa edilen ilk dönüşüm projesi Levent Loft'un devamı olan Levent Loft Bahçe"soft loft" konsepti ve iç bahçeleriyle şeffaf bir konut bloğu olarak Büyükdere Caddesi'nde yerini aldı. 22 kattan oluşan Levent Loft Bahçe'de toplamda 82 adet Loft bulunuyor.

Doğa-dostu çözümlemelerle insan ölçeğini koruyan 22 katlı blok, Boğaz ve kentin panoramik görüntüsünü kapsayan geniş bir İstanbul manzarasına sahip. Çeşitli büyüklük ve tiplerde loft konutlardan oluşan blokta, bireysel olarak değerlendirilebilecek bahçeler ile açık hava / peyzaj mekanları oluşturuluyor. İstanbul'un en değerli caddelerinden Büyükdere Caddesi'nde bulunan Levent Loft Bahçe, bir yandan yaşam keyfi ve prestij sağlarken, değeri sürekli artan bir bölgede güçlü bir yatırım fırsatı da sunmakta...

Proje kriz öncesi temelden yapılan satış sonrası ilk kez tekrar satışa çıkıyor. Yüzde 30'u satılan Loft Bahçe'nin Aralık 2009 sonuna kadar satışlarının bitirilmesi hedefleniyor.

Levent Loft 1 projesinin devamı  olması ve dairelerinin çoğunun minimum 25m2'den başlayan teraslara sahip olması sebebiyle "Levent Loft Bahçe" adı kullanıldı. Teras büyüklükleri 25-50m2 arasında değişiyor.


Dinamik bir kent olan İstanbul'da, yüksek teknoloji ve yeniliklere yönelmiş kent yaşamının belirlediği gereksinimler bu konsept içinde çözülüyor. Yüksek tavanlar, kesintisiz alanlar, mümkün olduğu kadar az kullanılan duvarlarla, ana yapı strüktürünün ve hatta altyapının gizlenmediği, loft ruhunu taşıyan uygulamada özenli bitişler konutlara farklı bir tarz kazandırıyor.

Tasarımın bir parçası  olarak saklanmadan bırakılan tesisat, kolon ve kirişleri, brüt beton tavanı ile geleneksel loft yerleşim planında tasarlanan Levent Loft Bahçe, yükselerek kazandığı manzaradan optimum yararlanmak üzere tabandan tavana uzanan tek parça geniş camlarla, katlar arasında yer alan  iç bahçeleriyle yeni ve liberal bir loft ve yaşam anlayışı sunuyor.

Dairelerin hepsi 1+1 ve 2+1'den oluşuyor, tavan yüksekliği ise 3.30 metre. 16 farklı daire tipi bulunuyor. Metrekare aralığı ise minimum 100 metrekare - maksimum 210 metrekare. 1+1 dairelerin metrekare aralığı 100-165 metrekare, 2+1 dairelerin metrekaresi 140 metrekare ve 210 metrekare.

Levent Loft Bahçe'de her daire için ayrılmış kapalı otopark ve depo alanı,  çok amaçlı kullanıma uygun salon ve toplantı odaları, Lounge&Bar ve Concierge, 24 saat hizmet veren resepsiyon, 700 m²'lik SPA& Fitness ve yazın yarı açılabilen kapalı havuz, güneşlenme terası ve bar bulunuyor. SPA alanı Türk Hamamı, sauna, steam, masaj ve personal training odalarından oluşuyor. 

Ayrıca bina içinde kuaför ve hemen girişte bulunan İtalyan restoranı Fratelli La Buffala bulunuyor.

Loft Bahçe projesi 500 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa arz ediliyor. Şu anda Yapı Kredi Bankası ile TL üzerinden 60 ay boyunca yüzde sıfır faiz ve ara ödemeli bir kampanya bulunuyor. 

Eski fabrika ve depo binalarının yaşam mekanına dönüşüm projesi olan "loft"  konseptinin Türkiye'deki ilk ve tek örneği olan Levent Loft projesi; Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Yıldız Holding bünyesindeki Sağlam İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin, mimari konsepti ve detay projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından gerçekleştirildi.

Loft Bahçe projesi ise; Akfen İnşaat tarafından mal sahibi olan Akfen Holding & Yıldız Holding ortaklığına yapımı taahhüt edildi.

www.leventloft.com
0212 270 81 18


Geri Dön