26 / 04 / 2024

APEC Sakura Park Evleri'nde 350 bin TL'ye!

APEC Sakura Park Evleri'nde 350 bin TL'ye!

Firma: APEC Gayrimenkul

Proje: Sakurapark Yalova

Geçtiğimiz Mart ayında satışa sunulan APEC Sakura Park Evleri projesinde toplam 74 konut yer alıyor. Projede ev fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriyor



Yalova'da çelik konstrüksiyon sistemiyle inşa edilen APEC Sakura Park Evleri'nde ev fiyatları 350 bin lira ile 1 milyon 70 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 74 adet evden meydana gelen Sakurapark, Yalova'da yükseliyor. Projede konak, villa, ikiz villa ve daire seçenekleri mevcut durumda. 


Arsa alanı 40 bin metrekare olan Sakurapark projesinde evlerin büyüklükleri 110 metrekare ile 620 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ev sahiplerine çiçek siparişi, kuru temizleme, ev temizliği, bahçe bakımı, İDO bilet alımı, araç kiralama gibi hizmetler sunuluyor. Projede teslimler bu yılın sonunda yapılacak. 


Yapımı devam eden Sakurapark projesinde masaj odası, şömineli oturma alanı, oyun odası, yoga terası, spa, kapalı havuz, tenis kortu, çocuk parkı, pilates ve yoga stüdyosu, sauna, kafe, bilardo ve masa tenisi, açık havuz, basketbol sahası, yürüyüş yolları, aletli spor salonu mevcut durumda. 


Sakurapark,  APEC Gayrimenkul  Proje Geliştirme tarafından inşa edildi.


444 31 24


http://www.sakuraparkyalova.com


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön