29 / 03 / 2024

AR Şirketler Arista 'da metrekaresi 5 bin dolardan başlıyor!

AR Şirketler Arista 'da metrekaresi 5 bin dolardan başlıyor!

Firma: AR Şirketler Grubu

Proje: Arista Bomonti

AR Şirketler tarafından yükselen Arista projesinin ofisleri 5 bin ile 8 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projede banka kredisine uygun satışlar sürüyor...





Şişli Bomonti’de hayata geçirilen Arista projesi ticari konseptle yükseliyor.  28 kat halinde tek blok olacak şekilde tasarlanan  Şişli  Arista Bomonti  32 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edildi. 102 metrekare yüksekliğe ulaşan  Şişli Arista Bomonti projesi AR Şirketler Grubu'nun çalışması ile hayat buluyor. 



İçerisinde toplamda 85 adet ofisin mevcut olduğu Bomonti Arista 'da yer alan birimlerin büyüklüğü 177 metrekareden başlıyor, 206 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. 



 Bomonti Arista‘da ofisler 5 bin dolar ile 8 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Yarı tutarda peşinat ödendikten sonra kalan kısım için 12 ay ile 48 ay arasında vade olanağından yararlanılabilen Arista Bomonti projesinde aynı zamanda banka kredisi de kullanılabiliyor. 


AR Şirketler Arista da metrekaresi 5 bin dolardan başlıyor!


Ofislerin dışında ayrıca ticari ünitelerin de mevcut olduğu Arista Şişli Bomonti 'de fitness salonu, dosyalama merkezi, otopark, toplantı odaları ve güvenlik gibi olanaklar mevcut durumda. 


Telefon: 444 44 96

Web adresi: http://www.aristalife.com/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön