24 / 04 / 2024

Ara tatil de bu kampanya çok işinize yarayacak! Halkbank 150 TL'ye Varan ParafPara veriyor

Ara tatil de bu kampanya çok işinize yarayacak! Halkbank 150 TL'ye Varan ParafPara veriyor

Sömestir tatili de boş geçmeyecek. Halk Bank ''paraf'' kartınıza giyim, oyuncak, kırtasiye ve elektronik sektöründe harcama yaparken masrafınıza ortak oluyor. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun.



Paraf Para Nedir?

Halkbank, müşterilerine ‘Paraf Kart’ adı verilen bir kredi kartı vermektedir. Bu paraf karta malik kullanıcılar, abone işlerinden  alışveriş gerçekleştirdiklerinde kredi kartı puanı kazanır. Bu puanlar ise paraf para olarak isimlendirilmektedir. Paraf kartıisterseniz banka kartı, isterseniz kredi kartı olarak kullanabilirsiniz.
Visa/MasterCard/AMEX ve Troy logosunun olduğu her işletmeden basitçe alışveriş yapabilirsiniz. Biriken kredi kartı puanını dilediğiniz gibi kullanabilir Paraf kart ile harcamalarınızı taksitlendirebilirsiniz.

Ara tatil de bu kampanya çok işinize yarayacak! Halkbank 150 TL ye Varan ParafPara veriyor

Paraf Para Nerelerde Kullanılır?

 Puan Harca uygulaması üzerinden paraf kart puanlarınızı özgürce harcayabilir, farklı kartlarınızdaki puanlarla birleştirip kullanabilirsiniz. Puan Harca uygulamasını indir! Aşağıda en çok tercih edilen kategorilere ait iş
 yerlerini ve paraf para geçen siteleri sizler için derledik:

Bu promosyon teklifini değerlendirenler yaşadı! Yatacak ücret ve tarihi belirlendi! İş Bankası yine gönülleri fethetti 

Süt fiyatlarında tehlikeli gelişme! 'Hayvancılık sektörüne faturası ağır olur'

Besici çileden çıktı! Hayvanlarını satıp bakın hangi mesleğe yöneldi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön