19 / 04 / 2024

Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Mohamed Taher Azızı, Mohamed Samer Azızı ve Essan Maher ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Mohamed Taher Azızı, Mohamed Samer Azızı ve Essan Maher ortaklığında kuruldu. 


Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel , gerçek ve tüzel kisi ve kuruluslara ait gayrimenkuller, arsa,arazi, konutlar, is yerleri resmi daireler, bankalar, saglık ve egitim kurumları, sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri, villa, yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde degerleme hizmeti (ekspertiz), analiz ve fizibilite çalışmaları sunmaktır ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Adres; Sultaniye Mah.Doğan Araslı Blv.No.150/89 Esenyurt 


Geri Dön