20 / 04 / 2024

Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Nerede

Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Nerede

Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Mohamed Taher Azızı, Mohamed Samer Azızı ve Essan Maher ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company marka değeri yüzde 18 artış gösterdi...

Hyundai Motor Company, dünyanın en saygın marka araştırma kuruluşu Interbrand’e değerini yüzde 18 yükselterek tüm dikkatleri üzerine çekti. Hyundai'nin değerini 13 senedir art arda yükselterek 20,4 milyar dolara çıktığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company Ulsan'da elektrikli araç fabrikası açacak

Hyundai Motor Company, Kore otomotiv endüstrisinin kalbi olan Ulsan'daki mevcut kompleksine yeni bir elektrikli araç (EV) fabrikasının temel atma törenini yaptı. Açıklamada elektrikli araçlar için yeni bir tesis olduğu belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Salımı, Kamyar Sarıolghalam, Saeed Akhlaghı ve Seyed Reza Alavıbakhtıarvand ortaklığında kuruldu.

Taymaz Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taymaz Company İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Taymaz tarafından kuruldu.

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özdemir tarafından kuruldu.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

Saltanat Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saltanat Company İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile zabır Naghıyev tarafından kuruldu.

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Amin Karim tarafından kuruldu.

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Global ölçekli yatırımlarıyla Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasındaki başrol oyuncuları arasında yer alan Kalyon Holding, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerjide stratejik iş birliğini başlattı.

Arab İnterface Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arab İnterface Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da Mehmet Yıldı tarafından kuruldu.

Almaskan Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Almaskan Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Horızon Vılla Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Horızon Vılla Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Nerede Haberi

Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Nerede


Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Mohamed Taher Azızı, Mohamed Samer Azızı ve Essan Maher ortaklığında kuruldu. 


Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel , gerçek ve tüzel kisi ve kuruluslara ait gayrimenkuller, arsa,arazi, konutlar, is yerleri resmi daireler, bankalar, saglık ve egitim kurumları, sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri, villa, yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde degerleme hizmeti (ekspertiz), analiz ve fizibilite çalışmaları sunmaktır ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Arab Peace Company Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Adres; Sultaniye Mah.Doğan Araslı Blv.No.150/89...