18 / 04 / 2024

Hyundai Yeni Kona'nın görselleri yayınlandı! Yeni Kona benzinli, hibrit ve elektrikli motor seçenekleriyle geliyor!

Hyundai Yeni Kona'nın görselleri yayınlandı! Yeni Kona benzinli, hibrit ve elektrikli motor seçenekleriyle geliyor!

Hyundai Motor Company, B-SUV modeli Kona’nın yeni neslini tanıtan ilk görsellerini resmen yayınladı. İşte Hyundai Yeni Kona'nın özellikleri...



Hyundai Motor Company, B-SUV modeli Kona’nın yeni neslini tanıtan ilk görsellerini resmen yayınladı. Tamamen elektrikli bir model baz alınarak geliştirilen Yeni Kona, fütüristik bir tasarıma ve önceki jenerasyona göre yükseltilmiş bir görünüme sahip. 

Evrensel bir mimariye ve değişik zevklere hitap eden motor tipleri ile versiyonlara sahip olan Hyundai Yeni Kona, tamamen elektrikli (BEV) başta olmak üzere, hibrit elektrikli (HEV) ve içten yanmalı motor (ICE) opsiyonlarıyla alıcılara sunulacak. Daha fazla sportif bir görünüm ve sürüş isteyenler için de N Line versiyonu bulunuyor. 

Hyundai Yeni Kona nın görselleri yayınlandı! Yeni Kona benzinli, hibrit ve elektrikli motor seçenekleriyle geliyor! 

Ödüllü IONIQ serisini takip ederek çok daha yenilikçi ve geliştirilmiş EV fonksiyonelliği ile ön plana çıkan Yeni Kona, çeşitli aktarma organlarıyla da hem sürüş hem de yakıt ekonomisini üst seviyeye taşıyor. 

Daha cesur kabiniyle estetiği vurgulayan araç, bir önceki nesle göre (EV) 150 mm daha uzun bir şekilde üretildi. Bu şekilde uzunluğu 4.355 mm'ye ulaştırılan otomobilin yine önceki modele göre genişliği 25 mm ve dingil mesafesi de 60 mm yükselmiş. 

Yeni Kona, tamamen EV modeller başrol olarak geliştirildi ve benzinli motor tipindeki tasarımının elektrikli modelleri anımsatmasıyla dikkatleri çekiyor.

Hyundai Yeni Kona nın görselleri yayınlandı! Yeni Kona benzinli, hibrit ve elektrikli motor seçenekleriyle geliyor!

Pürüzsüz ve aerodinamik bir ambiyansa sahip Hyundai Yeni Kona,  düz çizgi halindeki LED DRL gündüz farları ve tamponun her iki köşesine yerleştirilen farları ile karakterini ön plana çıkarıyor. Yeni nesil Parametrik Piksel özelliği ile dikkat çeken araç, dört bir yanındaki keskin ve çapraz çizgileriyle şık bir görünüm sunuyor. Arka kısımda ise yine çizgi şeklindeki lamba ve spoylerin saten krom çıtasına entegre edilmiş yüksek teknolojili bir stop lambasının (HMSL) yer aldığı Kona, Hyundai'nin popüler EV serisinin farkındalığını ortaya çıkarıyor. 


Geri Dön