25 / 04 / 2024

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Global ölçekli yatırımlarıyla Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasındaki başrol oyuncuları arasında yer alan Kalyon Holding, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerjide stratejik iş birliğini başlattı.



Global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam eden Kalyon Holding, faaliyette bulunduğu enerji sektöründe, yalnızca Türkiye adına değil dünya çapında önemli bir stratejik ortaklık için imza attı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Kalyon Enerji, yerel yatırımlarının dışında uluslararası düzeyde hayata geçireceği söz konusu bu birliktelik sayesinde, Türk şirketlerinin tüm dünyada pazar payının ve güvenirliğinin artmasında da önemli bir görev üstlenmiş oluyor.

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, hem Türkiye’de hem de dünyada artan nüfusun gelecekteki enerji ihtiyacının yaşama uyumlu kaynaklardan karşılanabilmesi amacıyla Ar-Ge çalışmalarına ve yatırımlarına devam eden Kalyon Holding; enerji alanındaki bilgi birikimini daha yaşanılabilir yarınlar için bölgesine ve dünyaya yaymaya hazırlanıyor. Yine aktarılan detaylara göre, bu vesileyle; Birleşik Arap Emirlikleri’nin en hızlı büyüyen yatırım şirketleri arasında yer alan ve Abu Dhabi Borsası’nda halka açık olan International Holding Company PJSC’nin iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerji alanında stratejik iş birliği için düğmeye basan Kalyon Holding, ülkemizi de bir üst lige çıkartıyor. Süreç, ilgili otoritelerin onayından sonra resmi olarak tamamlanacak. 


Geri Dön