28 / 03 / 2024

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.



Show Tv'de yayınlanan ve geçtiğimiz günlerde final yapan Çukur dizisinin oyuncuları hakkında İzmir'in Karaburun ilçesinde yer alan birinci derece doğal SİT alanına inşaat yaptıkları iddia edilmişti. Sputniknews'te yer alan habere göre; Karaburun Belediyesi Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan ve yönetmen Sinan Öztürk ile oyuncu Kerim Sarp Apak hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. 

Söz konusu iddialar sonrasında ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli menajerlik firması aracılığıyla konu hakkında açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada Söz konusu arazi ile ilgili imar düzenlemelerine ve SİT alanına ilişkin kurallara sonuna kadar uyulmaktadır. Hiçbir şekilde yasalara aykırı inşaat faaliyeti yapılmayacaktır" ifadeleri yer aldı.

Açıklamada yer alan diğer ifadeler ise şu şekilde: 

Aras Bulut İynemli den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

"Sanatçımız Aras Bulut İynemli'nin ortağı olduğu bir şirkete ait olan arsada herhangi bir inşaat çalışması kesinlikle söz konusu değildir. Kesinlikle ağaç kesilmemiştir. Sadece arazinin sınırlarını belirlemek üzere tel örgü çekilmiş ve arazi içindeki çalılar temizlenerek ağaç dikilmesine uygun hale getirilmesi sağlanmıştır.

Söz konusu arazi ile ilgili imar düzenlemelerine ve SİT alanına ilişkin kurallara sonuna kadar uyulmaktadır. Hiçbir şekilde yasalara aykırı inşaat faaliyeti yapılmayacaktır. Aras Bulut İynemli bugüne kadar olduğu gibi her zaman doğaya ve yasal düzenlemelere sonuna kadar saygılı olmaya devam edecektir."

Karaburun Belediyesi'nden Çukur dizisi oyuncularının inşaatına suç duyurusu!


Geri Dön